reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietnióweczki 2008

Iwonka a jesli chodzi o Twoja Natalke..to ja to widze tak Ona widocznie faktycznie nie chce spac i stad tak na czuwaniu tyle..teraz z dnia na dzien coraz mniej bedzie spala a coraz to wiecej czuwala.... a ze chwile polezy sama w lozeczku zaczyna postekiwac wymusza placzzem to na raczki chce...to tylko dlatego ze wczesniej dalas jej to poczuc jak jest za je biscie u mamsui jak nosi i lula hahahahaha wiec ona pojekiwac poplakiwac bedzie i za dlogo sam tak nie wylezy... bo jej fajnie u Ciebie bylo,,,,no ale z czasem przywyknie o ile nie odpuscisz :) ale Ty wytrwala jestes w postanowieniach widze wiec lada dzien bedziesz nam sie tu chwalic o sukcesach :)Moj lezy se spokojnie dlugo bo bawi sie maskotkami misiami popycha je tzn takie wiszace elemnty.... a potem pojeczy to wiem ze sie znudzil czas na herbatke smocia i maly kima zasypia sam...`ale dzis go duzo nosilam na raczkach bo ciagle sciagalam mu katarek i maly plakal bo ilez mozna nic przyjemnego to go tulilam lulalam i co nagle do lozeczka go wsadzam a on w krzyk.. to ja znowu raczki i jest git a tylko juz nad lozeczkiem sie nachylalam to ryk krzyk stekanie i ten rogalik do gory nogami.... ale te maluchy cwane sa co nie hahahahah

reklama
Kacha hahahahhahahaah no wez "Szalona" jeszcze troche to i my wszystkie przy Tobie bedziemy musialy chodzic w pampersach hahahaha by nie zalac sie po pachy hahahahaha

Ada ja to jeszcze dupsko mam rozmiar XL nie wiem czy takie produkuja hahaha :)a w terowych nie marzy mi sie chodzic hahah ja piernicze i pomyslec ze przy Dominiku z jakis miesiac jak nie lepiej juz nie pamietam tylko na tetrze jechalam i pralam te gowna do klopa i pransko szok kto by pomyslal a wszystko przez te mamy ,,,srata tata....

ALA są takie dla dorosłych pampersiaki ja myślę,że wejdziesz w nie....:-):-):-)

Ala ja nim nie zaszłam w ciąże to zdecydowanie chciałam tetrę a jak zaszłam zdecydowanie pampki....a moja mam chciał,żebym tetre uzywała to kazałam se jej samej używać....

ja tam tez wole pampersy niz cukrzyce:-D:-D
no Alka jak po dzisiejszym dniu lepiej sie czujesz...mow szczerze ze zesmy ci dogodzily tym cukrem lepiej niz......zreszta nikt tak nie potrafi jak my:-)Alunia jak tam .....:-D:-D:-D
a do pediatreczki pojdziesz ??? znalazlas ulice ktora ci podalam ??? idz Aluniu z syneczkiem Pani Kasia fajna babka pogadasz .. dowiesz sie wielu rzeczy ciekawych ..podzielisz sie wiedza ktora uzyskasz nooo Alusienka idzesz??? czy znalazlas cos innego.. gadaj nam tu jak na spowiedzi:-)

hej Kobitki

wreszcie udało mi się coś napisac..
ależ sobie słodzicie tutaj;))):-):-)

My za soboą mamy udany dzień Jeremi z babcią dziś urzędował ależ dziewczyny fajnie miec chwilę dla siebie- ale nie za długo bo już się tęskni z tym brzdącem:-)

Ze mnie leci jak z konewki qrde też tak mialyście przy@? ja pitolę na podpaski nie wydolę hahaha:-)
Pogoda dziś do bańki była ale pod wieczór na spacerku byliśmy.
coś lenia mam do pisania dziś poczytam Was sobie:-):-)

a i chciałam się pochwalic że narazie na uczelni mam z egzaminów już dwie 4 jedną 3 i dwie 5:-):-)nie wiem za co bo nic się nie uczyłam haha chyba synek mi pomaga bo każdy się pyta jak maleństwo:-)

buziam Was

a nasze dziadygi przegrywają o...

Kasia wielkie dzieki.... napewno pojade bo dzialac probowac trzeba a jak ja sie na tej pipce mojej :lekarzu rodzinnym:opierac bede to maly mi nigdy z tego nie wyjdzie...tylko teraz nie wiem jak to zrobic bo jak ona prywatnie nie przyjmuje to oni mnie chyba nie przyjma nawet na kase chorych bo ja tam zadnej deklaracji nie skladalm i nie wiem jak to bedzie słuzycie rada? poczytam rozwiazcie ten problem za mnie...

reklama
Kasia wielkie dzieki.... napewno pojade bo dzialac probowac trzeba a jak ja sie na tej pipce mojej :lekarzu rodzinnym:opierac bede to maly mi nigdy z tego nie wyjdzie...tylko teraz nie wiem jak to zrobic bo jak ona prywatnie nie przyjmuje to oni mnie chyba nie przyjma nawet na kase chorych bo ja tam zadnej deklaracji nie skladalm i nie wiem jak to bedzie słuzycie rada? poczytam rozwiazcie ten problem za mnie...

ty zadzwon popros ja do tel.i powiedz jak jest sytuacja i ze deklaracji nie masz a ze bardzo ci zalezy zeby ci dziecko obejrzala boooo maly ma katar od 4 tyg ... ona ma wielkie serce i jest naprawde ok ...napewno ci nie odmowi ...powiedz ze mieszkasz na 2 koncu wrocka .. a najlepiej jakbys osobiscie z nia gadal..zadzwon zapytaj w jakich godz przyjmuje i jedz przed koncem jej pracy.. przyjmie ci na 100%

Do góry