reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietnióweczki 2008

reklama
no to widze ze mamy wszystkie dobry gust.. ja tez mam ten leżaczek tzn. Max ma...:-):-):-)
Moj maly na poczatku nie lubil w nim siedzieć .. ale z czasem przywylk

Dzien dobry
Asia - bardzo chetnie :tak: od jutra mam autko więc moge śmigać choć sie troszku boje bo dużo po Poznaniu nie jeździłam a i z dzieckiem jeszcze... ale jakby co dam rade, wiec gdzie kiedy i o ktorej? No i Jeremiaszka i Hrabiego też zapraszamy :-) swoją drogą fajnie sie składa - dwie dziewczynki i dwóch chłopczyków ;-)
Ada - ja to już sama nie wiem, te dni z małą ra są ok a raz i ona płacze i ja płacze :baffled: wole żeby role sie nie dwracały tylko żeby moja księżniczka w końcu była grzeczniusia :tak:
Tak wczoraj z mężem doszlismy do tego że ona bardziej niespokojna jak ma te krosteczki, może jej przeszkadają zasnąć? nie wiem, no i musze znów jakoś swoją diete poskładać do kupy, bo niby mleka nie jem, ale jak tak przeanalizowaliśmy co jem to nie jest to zaciekawe, chyba musze bardziej rygorystycznie tą diete wprowadzić chociaż na tydzień i zobczyć jaki efekt...
A ta moja żaba to już tak upodobała sobie godzine 5 rano że nijak nie moge odzwyczaić, no cóż chyba musze sie przyzwyczaić :baffled::blink: o ktorej bym jej nie kłądłą i bez względu na to o ktorej sie budzi w nocy i tak zawsze 5 rano jakby z budzikiem zrobi oczy jak 5 zł i nakarm i sie z nią do conajmniej 7 baw :rofl2: o 7 kolejne karmienie i już zasnęła grzecznie :tak: już o tej 5 moge wstać tylko dlaczego ona sie jescze budzi 2 razy w nocy przed tą 5 na karmienie? taki głodomor :sorry:

Hej hej wszystkim

ale piękna pogoda za oknami aż się chce życ:-):-)

widzę że Kobitki z Poznania się umawiają,ja z chęcią bym dołączyła ale jestem bez auta więc ciężko.:-(

co do leżaczka to Jeremi go uwielbia a szczególnie jak Mu pupka wibruje hahahah zaraz usypia:-)

na 18 lipca mam z Jeremim echo serca oczywiście prywatnie bo na fundusz to przyszły rok-marzec- nieźle co?..nie ma to jak służba zdrowia

Nie chcę nic mówic co do wielkości Jeremiego ale już Synek waży ok6200 średnio ok 1 kg na miesiąc.
życzę Wam miłego dnia a teraz chyba bym się musiała wykąpac:-)

An a gdzie ty mieszkasz bo nie pamietam? Mówie że mam autko, jak będzie trzeba to zajade o ile nie będzie kręta ta droga i z mnóstwem skrzyżowań ;-)

IWONKA spróbuj może właśnie w ten sposób bardziej rygorystyczna dieta i zobaczysz efekty aha i uważaj na wędliny bo drób ma białko kupuj se tylko indycze...pasztet też ma białko więc nie wiem gdzieś na forum czytałam że któreś masło można jeść nie wiem sprónuj tak rygorytycznie przez tydzien zobaczysz czy się mała uspokoi ale ja sama wiem po sobie że alergeny usuwają się z oragnizmu nawet do 2 tygodni więc nie wiem czy diety nie stosuj troche dłużej i zobaczysz....jesli to nie da efekót może taka jej natura....i trzeba cierpliwości a jak nie to może mleko jakieś hydrolizat wiem że chcesz karmić piersią ale męczyć się tak obydwie to bez sensu ani ty szczęśliwa ani ona...ale najpierw spróbuj z dieta...

AN Jeremi pięknie rośnie piekna waga....

A u mnie dupa:baffled: Poszłam tym samym tropem co wczoraj w nadzieji na dluzszy sen i co? spał 45 minut:blink:
Kurde o co chodzi z tym czasem?:confused: Nie kumam tego:baffled:

I teraz szczeliwy zasysa piastkę u siebie w łozeczku , a kolejne karmienie o 13:nerd: nie wiem jak on dotrzyma do tej pory:confused:

Dobra jezscze raz zatem: dziewczyny jak wyglada Wasz dzień plisssssssssssssssssss:-p

LEDYty dupo blada trzeba bylo z tymi głupimi babami w rejestracji nie gadać( to ci poradziły)..tylko poprosic Kwarte...i ona spewnoscia by ci kazala przyjechać czy przyjechała by do Ciebie...eeehh zla jestem na ciebie:-(
masz racje przy uchu byłby nie spokojny strasznie

biedny Sebus...:-(

Kasia no dupa dupoa ale sie siaralam lekarke oprosic hahahah moze co innego gdybym byla na miejscu ;)

Nianiu ja bym Ci opwoedziala moj plan dnia ale on kazdego dnia inaczej wyglada hahahahahahahahah

I Dziendoberek lasencje ;) dzis bedzie mnie tez mniej bo Ladyyyyy sie opalac bedzie hahah

NIANIU kochan olej to dzieci miewają różne dni jeden dzien może spać a drugi nie może rozrabiać na maksa zresztą wiesz sama masz już jednego synka a pozatym nawet zmian pogody może spowodować że będzie spał jak opetany a potem na drugi dziń nie....mój swiruje 3 dni fakt ma pleśniawki ale też nie je z miom planem ale zrobił se swój jakoś se wyklarował aha i śpi po 30 minut i się budzi maks godzina ale to tylko czasami

reklama
Ada - aż tak źle nie jest żeby już przechodzić na butelke ;-):-) Nie wiem to wszystko jest pokręcone, raz jest lepiej raz gorzej
NiaNia - widze ze wprowadzasz małe zmiany ;-) u mnei mała je mniej wiecej co 2, godziny zaczynając od 5 rano wiec jej już nie przytrzymuje jak głodna to tak wrzeszczy że sie nie da wytrzymać hihi jak nie płacze to sie bawi albo śpi, na siłe jej do łóżka nie będę kłaść, bo czasem ziewa a nie zasypia w lozeczku i też na siłe budzić nie bede bo pozniej placze, jakoś dzień sie powoli nam układa choć plan byl potrzebny żeby to jakos ogarnąć na początku :tak:
zauważyłam że jakoś tak u mnei jest że najpierw karmie, pozniej nie spi do następnego karmienia, pozniej po karmieniu śpiąca i łatwiej jej zasnąć, pozniej budzi sie na karmienie i znów sie bawi do następnego .... hmmm.... widzetu jakąś logike :-D

Do góry