reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietnióweczki 2008

Witam dziewczynki!!! Wszystkie nowe także pragne powitać jak nas dużo..........

SILKA i MASIEK ja dołączam sie do śpioszków też wstaję z łóżka koło 12.00:tak::tak::-) tak mi dobrze że potem se jeszcze leże....

KA32SIU fajny pomysł z tymi telefonami dla mnie ok

SILA ide na 3D w 20 tygodniu wiec juz niedlugo....

A wczoraj mialam wizyte i moja dzidzia bryka jak szalona:szok::-D:-D:-D az z wrazenia nie moglam spac potem.Ja ruchow nieczuje bo mam lekko kaloryczny brzusio wiec pewnie potrwa zanim poczuje ale bylam w szoku ze tak podskakuje

MADZIUJKA mam nadzieje ze to urzadzenie cie uspokoi nie denerwuj sie tak kochana....bedzie wszystko dobrze...

LADY kochana co tam u Cie??????????????

KACHUREK dolaczam sie do braku apetytu mi wogole nic nie smakuje tez nie przytylam schudlam 6 kg mzslalam ze jak minie 3 miesiace to wszystko ustapi a tu trzeba dalej sie meczyc...ufff...

reklama
Dzięki dziewczynki wiem ze będzie dobrze i tylko tak!!

SIlko nic się nie martw ja tak schizowałam bo tez wydawało mi się czuję ruchy a tu cisza kompletna nastała..lekarz mnie uspokoił że nie mogę czuc jeszcze ruchów jeszcze mamy czas a najważneijsze by się nie przejmowac za dużo !! Jest dobrze!

Adus super wieści!!

Kasia32 a ja sadzę ze powinnyśmy załozyć swój prywatny wątek i tam np. wklejać brzusie buzie i inne fotki czy wymieniać się telefonami. Do takiego wątku tylko dopisane osoby będą mogły zaglądac. Tylko nie wiem czy jeszcze za wcześnie bo musicie przyznać że mało jeszcze piszemy..łobocymy ;-)

Sylwia81 witaj!!

Kurczaczki miałam ochotę na pmleta z serem zołtym i kiełbaską hihi no i zrobiłam sobie zjadłam ale zaraz jak go skończyłam poczułam nieodpartą chęć spałaszowania kwasnej pomarańczy jeeny dobrze ze miałam..;-)

Madziujka fajna propozycja..... Jak twoj humorek dzis mam nadzieje,ze jestes usmiechnieta........zazdroszcze apetytu.. ja i jedzenie to dwie odmienne sprawy:tak::-)

Musze uciekac do domu troche mi smutno bo nie ma tam nikogo moj maz wraca dopiero 22.30 i tak sama siedze ale moze niedlugo wzbiore sie w odwiedziny do rodzinki ale dopiero za miesiac tam mam wszystkich znajomych to ide milego wieczorku...papap dziewczynki

hej laseczki
koniec ze spiochem.
spac nie moge
leze i nic
okropnie mysle nad tm co powiedziala mi mama
bo wiecie pojechalam do niej powiedziec o tym ze zostanie babcia
a moja mama potrakrtowala mnie jak guwniare, ktora nie ie co to dziecko....... ;(
moja ma nadal uwaza ze ja z Wojtkiem to pomylka a do tego tera dziecko, gryyy i jeszcze wyklad o finansach i potrzebach dziecka grryyy
Nie pojechalm prosic ja o kase czy cos radzim sobie, a tu cholipa takie cos
i niby moglam sie spodziewac ze nie wszyscy bedea sie cieszyc ale moja mama......
i chyba Leon nie ma ochoty sie dzisiaj odezwac do mami..........
ciszanic nie czuje
chyba sie przeniusl w innemiejsce
bo w koncu dzidzie maja tam sporo miejsca
no i laski nie schizowac sie jesli nie ma podstaw, czyt. objawow typu bol, krwawienie, plamienie itp.to nie szukajcie w tym czegos zlego.
stres zle wplywa na system nerwowy krztaltujacego sie czlowieka
wiem latwo powiedziec trudniej zrobic
szczegulnie latiej mi zrozumiec mamy aniolkow boimy sie
no ale w koncu zobaczcie jak duzo juz wytrwalysmy
jak zobaczylam dzisiaj na suwaczku 15 tydzien to se powiedzialam ze teraz luz
mozemy sie cieszyc

Musze uciekac do domu troche mi smutno bo nie ma tam nikogo moj maz wraca dopiero 22.30 i tak sama siedze ale moze niedlugo wzbiore sie w odwiedziny do rodzinki ale dopiero za miesiac tam mam wszystkich znajomych to ide milego wieczorku...papap dziewczynki

adus to gdzie ty sie z nami komunikujesz??? szoda ze nie masz dostempu do netu bezposrednio.
Buziaki.

ooo cos lapie mnie sennoesc ide cosik zjesc i spac

madziujka, ja też ostatnio schizuję strasznie :sorry: Bo niby czuję się świetnie, nic mnie nie boli, ale nie czuję ruchów od kilku dni :-( A pewna jestem, że już je czułam !! I nie wiem czy to prawidłowo, czy powinnam się martwić ?? Bo niby pierwsze ruchy tak mniej więcej od 20tc sie wyczuwa, ale ja je już czułam i boję się, że teraz jest coś nie w porządku :sad: Alrzecież musi być dobrze, prawda madziujko ??

z tego co ja wiem ruch mozna wyczuc od 11tc a naj puzniej dobrz by byl bylo je czuc do 22 tygodnie
wyczucie ruchow zalezy na ktorej scianie brucha malec fika
fajnie je czuc
ja jak sie klade ma nadziej cos poczuc jak na razie moglam poczuc je dwa razy i cisza
ale spoko bo to wczesnie jszczemarwic sie bede w 30tc jak nic nie bedzie:tak:

To ja z jescze malutkim brzusiem!!!

Polen Oktober 07 009.jpg

Masiek probowalam sie z toba przez gg zkataktowac ale chyba juz spikasz!
Kolorowych snow i nie martw sie wszystko bedzie dobrze!!! Mama zmieni zdanie, zobaczysz, najpozniej gdy malenstwo bedzie na swiecie!!!

Glowa do gory!!!

Pa!

Cześć Dziewczyny!!! w końcu na kompie miałam walnięty dysk szwankowała mi a potem w ogóle przestał działać ... jeszcze nie czytałam Waszych postów pewnie mam dużo do nadrobienia.... ale to pozniej bo teraz jade na cmentarz...tazke pozdrawiam Wszystkie gorąco mamusie kwietniowe :) odezwe się jak wróce o ile mąż mnie na kompa wpuści jeszcze dziś miłego dnia buzka :)

reklama
Dziękuję wszystkim za miłe przywitanie :-)
Martaa81 Witaj Ja jestem na zwolnieniu od 2 miesiąca ze względu na początkowe problemy z krwiakiem musiałam troszkę po leżeć, ale teraz już jest wszystko w porządku, ale do pracy już raczej nie wrócę niezbyt wygodnie by mi było teraz z brzusiem w pracy, co do witamin to ja biorę Feminatal N od 15 tyg. ciąży dostałam dopiero zezwolenie na witaminy Nospę biorę od początku 1*1 więc może lepiej jak masz jakieś bóle to ją bierz jak masz zalecenia
Masiek ja też należę do śpiochów nie wiem jak to będzie później z wstawaniem może mi się odmieni ale codziennie musze do 8 godzinki pospać
Kachurek jak ty to robisz że do tego czasu przytyłaś tylko 1 kg ja to zastanawiam się jak będę wyglądała około30 tyg. bo ja już przytyłam ok. 5kg a brzusio już całkiem widoczny
Nika75 ale masz ładny brzusio mały jeszcze ale nie przejmuj się ja jeszcze 2 tyg temu też miałam mały a teraz już jest nie taki mały w stare spodnie już niema mowy żeby się wcisnąć ale teraz już przyjemniej i łatwiej uwierzyć że w brzusiu mieszka sobie mały człowieczek

Do góry