reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2025

Hej, ten 1 trymestr mnie wykończy. Codziennie źle samopoczucie, brak siły i ciągle mdlosci. Odliczam tylko do drugiego trymestru i mam nadzieję, że wszystkie objawy przejdą..
Mam to samo ale jednak dopiero 8 tydzień się zaczyna i zazdroszczę wszystkim które są już dalej 😄
Dziś wzięłam xonvea i przespałam pół dnia, działa strasznie usypiająco, ale za to mogłam zjeść jak normalny człowiek :)

reklama
Mam to samo ale jednak dopiero 8 tydzień się zaczyna i zazdroszczę wszystkim które są już dalej 😄
Dziś wzięłam xonvea i przespałam pół dnia, działa strasznie usypiająco, ale za to mogłam zjeść jak normalny człowiek :)
Tez lekarz przepisal mi ten lek, ale boję się brać, bo trochę poczytałam o jego skutkach ubocznych. Wiec wole jeść migdały, krakersy i na chwilę sobie ulżyć.

Dziewczyny, ja przychodze sie pożegnać i życzyć Wam wszystkich szczęśliwego dotrwania do terminu! ❤️

Ja dziś w nocy dostałam skurczy i straciłam ciążę. Dziwne uczucie, tym bardziej że w 12 tygodniu, to już się powoli myśli, że wszystko musi już pójść dobrze, ale jak widać, nie zawsze… Teraz okazuje się, jak dobra decyzja było odczekanie z wiadomością o ciąży….

Pozytywnym aspektem jest fakt, że postanowiliśmy z mężem, że będziemy za jakiś czas próbować raz jeszcze - lepiej przygotowani i bardzo zmotywowani. Ten mały okruszek uświadomił nam, że jednak chcemy mieć kolejne dziecko i będziemy do tego dążyć.

O niee
Dziewczyny, ja przychodze sie pożegnać i życzyć Wam wszystkich szczęśliwego dotrwania do terminu! ❤️

Ja dziś w nocy dostałam skurczy i straciłam ciążę. Dziwne uczucie, tym bardziej że w 12 tygodniu, to już się powoli myśli, że wszystko musi już pójść dobrze, ale jak widać, nie zawsze… Teraz okazuje się, jak dobra decyzja było odczekanie z wiadomością o ciąży….

Pozytywnym aspektem jest fakt, że postanowiliśmy z mężem, że będziemy za jakiś czas próbować raz jeszcze - lepiej przygotowani i bardzo zmotywowani. Ten mały okruszek uświadomił nam, że jednak chcemy mieć kolejne dziecko i będziemy do tego dążyć.
O niee 😢 tak mi przykro 💔🫂
Na tym etapie człowiek myśli, że wszystko będzie już dobrze. Byłaś już u lekarza?

O niee
O niee 😢 tak mi przykro 💔🫂
Na tym etapie człowiek myśli, że wszystko będzie już dobrze. Byłaś już u lekarza?

Nie, dziś napiszę wiadomość do mojego rodzinnego z informacją, co się stało i zapytam, czy mam się zgłosić na jakieś badania- choć szczerze wątpię… Pewnie powiedzą, żeby żyć normalnie i dbać o siebie - Norwegia.
Ale muszą odwołać wizytę w szpitalu na USG itd, wizyty u położnej itd.

Nie, dziś napiszę wiadomość do mojego rodzinnego z informacją, co się stało i zapytam, czy mam się zgłosić na jakieś badania- choć szczerze wątpię… Pewnie powiedzą, żeby żyć normalnie i dbać o siebie - Norwegia.
spróbuj zrobić gdzieś usg i sprawdzić czy na pewno straciłaś ta ciążę. Widziałam tu na forum takie przypadki, że bardzo duże krwawienie że skrzepami okazywało się oczyszczaniem krwiaka a serduszko mocno biło.

A może jedź do szpitala ? Niech sprawdza co i jak 🥲 przecież muszą Cię zbadać. nie wiem sama 🤷🏽‍♀️
Bardzo mi przykro 🥺🥺

A może jedź do szpitala ? Niech sprawdza co i jak 🥲 przecież muszą Cię zbadać. nie wiem sama 🤷🏽‍♀️
Bardzo mi przykro 🥺🥺
Wiesz, tutaj podejście do poronienia szczególnie do nieskończonego 12 tygodnia jest proste - tak może się zdarzyć. Nie jest to podostawa do zgłoszenia się na pogotowie, a reszta placówek dziś zamknięta. Dlatego będę się kontaktowała z moim lekarzem rodzinnym, zobaczymy co powie ale na wiele nie liczę.

Mam jednak nadzieję, że w niedługim czasie będzie okazja zawitać jeszcze na forum!

reklama
Do góry