reklama
Mama1raz
Fanka BB :)
Uwielbiam ten stan po wizycie , człowiek taki spokojny …Hejja jak na skrzydłach po wczorajszej wizycie latam dziś, sprzątam, nawet mnie jeszcze jakoś nie zemdliło bardzo, ale też za waszą radą żułam już o 5:30 skórkę z bułki w łóżku
![]()

mammania
Przy dobrych wiatrach niektórzy dowiadują się już w 12 tyg. U mnie dzidziuś tak się układał za każdym razem, że dowiedziałam się dopiero w 20 na połówkowymA ja z innej beczki, w którym tygodniu będzie można już zobaczyć płeć?

Klaudzia
U mnie za dwa tygodnie prenatalne, może już się dowiemy! Marzy mi się parka, ale w mojej rodzinie i męża jednak wygrywają kobiety, ale jestem dobrej myśliPrzy dobrych wiatrach niektórzy dowiadują się już w 12 tyg. U mnie dzidziuś tak się układał za każdym razem, że dowiedziałam się dopiero w 20 na połówkowym![]()

Tinulka
Moderator
Ja dowiadywałam się na USG połówkowym.A ja z innej beczki, w którym tygodniu będzie można już zobaczyć płeć?
Mam wśród znajomych wiele przypadków, że w 12 TC lekarz obstawiał córkę a na połówkowych już był syn.
Mamakingi15
W poprzedniej ciąży jak byłam w ok 12 tyg to lekarz powiedział że na 80% chłopakA ja z innej beczki, w którym tygodniu będzie można już zobaczyć płeć?
Na prenatalnych w 13 tyg było już 90%

Mamakingi15
My 3 października mamy prenatalneU mnie za dwa tygodnie prenatalne, może już się dowiemy! Marzy mi się parka, ale w mojej rodzinie i męża jednak wygrywają kobiety, ale jestem dobrej myśli![]()
obydowakacji
ja też biorę PueriaRównież te biorę .. teraz i z synem też brałam .. po 12 tyg przeszłam na pueria Duo . A od położnej dostałam po 12 tyg femibion 2 . Ale zastanawiam się czy brać ..czy zostać przy puerii.
Mloda_mama_24
Hej, ten 1 trymestr mnie wykończy. Codziennie źle samopoczucie, brak siły i ciągle mdlosci. Odliczam tylko do drugiego trymestru i mam nadzieję, że wszystkie objawy przejdą..
reklama
Karla88
zalezyA ja z innej beczki, w którym tygodniu będzie można już zobaczyć płeć?
Na pierwszych prenatalnych jak dziecko się ułoży to w 80% lekarz potwierdzi płeć ale jak się obróci to może się pokazać dopiero w 20