mammania
Fanka BB :)
Nie, nie ma jej już dłuższą chwilę może urlop?Wiecie co słychać u @MissKocurek ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie, nie ma jej już dłuższą chwilę może urlop?Wiecie co słychać u @MissKocurek ?
z doświadczenia wiem, że wtedy dopiero grupa 'rusza z kopyta'Moze przejdziemy na prywatny wątek?
a już kolejne ciąże wchodzą na maj? marcowe chyba dopiero przed chwilą dostały prywatnyz doświadczenia wiem, że wtedy dopiero grupa 'rusza z kopyta'
Ciąża bliźniacza to na pewno jest wyzwanie, sama myśl przeraża że wszystko trzeba robić podwójnie, ale z takim wsparciem na pewno sobie poradzicie! A są też tego plusy, jedna ciąża, jeden poródDziewczyny, po wiadomości poniedziałkowej, gdzie dowiedziałam się, że rosną u mnie dwie małe fasolki, miałam dwa dni wyjęte z życia. Strach mnie przerósł, nie mogłam dość do siebie, zaczęłam sobie wpajać, że z mężem sobie nie poradzimy. Ale powiem Wam, że nagle to wszystko minęło, zaczęłam szukać plusów w ciąży bliźniaczej dwujajowej, wsparcie męża, moich rodziców, teściowej dało mi takiego powera, że teraz nie mogę doczekać się dwóch moich bobasków! Stwierdziłam, że i tak chcieliśmy zawsze dwójkę , a teraz Bóg dał nam taką możliwość, będą chowały się razem, zawsze będą miały siebie!
Tak, teraz powoli już testują dziewczyny z terminem na maja już kolejne ciąże wchodzą na maj? marcowe chyba dopiero przed chwilą dostały prywatny
Zgadza się, mam nadzieję, że będzie wszystko w porządku i maluszki urodzą się zdrowe!Ciąża bliźniacza to na pewno jest wyzwanie, sama myśl przeraża że wszystko trzeba robić podwójnie, ale z takim wsparciem na pewno sobie poradzicie! A są też tego plusy, jedna ciąża, jeden poród
no to lecimyTak, teraz powoli już testują dziewczyny z terminem na maj
Jak to się robi ?Moze przejdziemy na prywatny wątek?
trzeba się zgłosić do ani chybaJak to się robi ?