reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2024

Ja mam drugiego października i siedzę jak na szpilkach, mdłości ustąpiły , tylko czasem mnie łapią tak z 2 razy dziennie,za to ciągle jestem śpiąca i czuję się taka bezsilna.Wyszłam wczoraj z synem i mężem na zakupy , trochę się przeszliśmy a mnie zaraz nogi bolały i góra brzucha skuta.Rano obudziłam się z zakwasami na żebrach 😓nie wiem jak ja mam się ruszać skoro tak mnie to męczy,do tego jakieś nerwobóle w lewej piersi...mam trochę stresu ostatnio,może to dlatego
jeszcze trochę i powinno być lepiej, ja to w większości odpoczywam, bo jak pochodzę dłużej to też mnie boli w stawie biodrowym przy pachwinie...
Najgorsze są te nerwy, oby szybko zleciało do badań prenatalnych..

reklama
Ciekawe kiedy zostaniemy dodane do prywatnego wątku...🤔🤔
Dziewczyny zostałyście już zgłoszone przez @powerpuff do moderatora @aniaslu, musicie cierpliwie poczekać.
Ja na wrześniowych tez musiałam czekać bo spóźniłam się na „pierwsze zapisy”.
Ale na pewno w najbliższym czasie zostaniecie dodane.

Cześć 😊 co tam dziewczyny nie prywatne? Jak się macie?

Ja wracam do zdrowia, odzyskałam węch 😁 został mi średni katar, raczej taki zatkany nos, psikam co chwilę i mam nadzieję, że już samo przejdzie.
Powiem Wam, że dość mam już tych stresów, próbuje myśleć o czymś innym, oglądam wózki, łóżeczka itp 😁 robicie już jakieś zakupy?
Stwierdziłam, że jak tylko prenatalne usg będzie dobrze ( dopiero 9.10.) , to zaczynam zakupy 😁

Ja wracam do zdrowia, odzyskałam węch 😁 został mi średni katar, raczej taki zatkany nos, psikam co chwilę i mam nadzieję, że już samo przejdzie.
Powiem Wam, że dość mam już tych stresów, próbuje myśleć o czymś innym, oglądam wózki, łóżeczka itp 😁 robicie już jakieś zakupy?
Stwierdziłam, że jak tylko prenatalne usg będzie dobrze ( dopiero 9.10.) , to zaczynam zakupy 😁

Ja wracam do żywych powoli, bo tygodnie 7-12 nie były dla mnie łaskawe, mdłości kosmiczne. Jutro mam prenatalne, zobaczymy co tam słychać, ekscytacja miesza się ze strachem, ale każda to chyba zna :)

reklama

ja z zakupami to pewnie sie wstrzymam do 5-6 miesiaca

Do góry