reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2024

też miałam plamienie nie wiadomo skąd. "czasem w ciąży się zdarza" może to czas w którym miałabyś okres gdybyś w ciąży nie była?
Grunt, że to nie od maleństwa, że kosmowka się nie odkleja. O ile dobrze kojarzę jesteś ok 2tyg przede mną czyli 11tc? To już dość bezpiecznie
nawet przy odklejeniu można wyjść bez szwanku, tak tylko chciałam pocieszyć :) byłam w takiej sytuacji i właśnie tulę moją 3-latkę ♥️

reklama
Cześć, czy Wy też macie takie problemy z nogami? Tak mnie bolą jak zasypiam... Nie pomaga trzymanie ich na ścianie, poduszki po nogi żeby były wyżej... Magnez i potas biorę w dużych ilościach

ale że robią się spuchnięte też tak po całym dniu czy tylko bolą?
bolą, uczucie takich ciężki nóg. Nic nie pomaga. Żadna zmiana pozycji... No masakra. W pierwszej ciąży też tak miałam ale pomagało jak kładłam dużą poduszkę pod nogi i tak zasypiałam a teraz i to nie pomaga

bolą, uczucie takich ciężki nóg. Nic nie pomaga. Żadna zmiana pozycji... No masakra. W pierwszej ciąży też tak miałam ale pomagało jak kładłam dużą poduszkę pod nogi i tak zasypiałam a teraz i to nie pomaga
a dużo stoisz albo siedzisz w ciągu dnia ? Może jakieś skarpety uciskowe pomogą? Tak czy siak zapytałabym lekarza o to :)

a dużo stoisz albo siedzisz w ciągu dnia ? Może jakieś skarpety uciskowe pomogą? Tak czy siak zapytałabym lekarza o to :)
i chodzę i leżę. To nie jest tak, że tak większość chodzę albo większość leże. Odwożę małego do żłobka, ogarniam dom a w wolnych chwilach się kładę więc to nie jest od jednej pozycji... Wizytę mam dopiero 3.10

reklama
i chodzę i leżę. To nie jest tak, że tak większość chodzę albo większość leże. Odwożę małego do żłobka, ogarniam dom a w wolnych chwilach się kładę więc to nie jest od jednej pozycji... Wizytę mam dopiero 3.10
to ciekawe, nie słyszałam chyba o takim objawie ciążowym, częściej się mówi o tym, że nogi puchną, ale to chyba na dalszych etapach ciąży

Do góry