Majorkaaaa
Fanka BB :)
Wiecie co... Właśnie weszłam do przychodni, pytam która godzina weszła a kobietki mówią, że 12:40
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja miałam Zlecona ferrytyne i Mam na poziomie 33 i lekarka mówiła że spokoA czy którejś z Was lekarz kazał zrobić badanie ferrytyny?
Mi zleciła i mam małe zapasy więc na następnej wizycie wjeżdża żelazo żeby uniknąć anemii.
Powiedziała, że jakbym miała zapasy powyżej 60 to by do końca ciąży starczyło a ja mam na poziomie 20 wiec lipa
Wiem co czujesz.... U mnie dodatkowo jakieś przeziębienie.... Gardło boliJa tez mam ten dziwny posmak w ustach który próbuje zabić czymś ultra kwaśnym.
Wydaje mi się ze on powoduje u mnie największe nudności ale dzisiaj to już apogeum. Chyba zadzwonię po męża żeby wyszedł wcześniej z pracy bo nawet nie mam siły żeby otworzyć drzwi kurierowi
O widzisz a mi powiedziała, że są zalecenia od 16tc suplementacja żelaza jak ferrytyna ma mniej niż 60Ja miałam Zlecona ferrytyne i Mam na poziomie 33 i lekarka mówiła że spoko
czemu pasożyt? gratulacje, który tc przypomnij?Melduję się po wizycie. Pasożyt ma 3,25 cm, wszystko pasuje. Oczywiście mam mierzyć ciśnienie 2 razy dziennie i cukier... A że powiedziałam, że mierzę codziennie to mam zapisywać też na kartce... Z badań nic nie zlecił, a na następnej wizycie prenatalne
ja też tak mówięczemu pasożyt? gratulacje, który tc przypomnij?