Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
witamyHej wszystkim chyba nadszedł dzień, w którym wychodzę z ukrycia czytam was regularnie od połowy sierpnia jestem w 9 tygodniu. Mam nadzieję że zostanę z wami do końca przygarnijcie mnie do waszego grona powodzenia na wszystkich.
jaki masz model? Ja planuje zakupić myślę nad angelsound Smart. Ma aplikacje. Ale nie wiem czy nie za wcześnie. Dziś ok 11+2Dziewczyny a czy któraś jeszcze korzystała już z detektora? Chyba trafiłam na jakiś wadliwy ze nie mogłam znaleść a finalnie było serce. Trzeszczał wiec tak mysle, zamowilam ze strony medycznej i czekam na dostawe nowego sprawdzonego. Któraś jeszcze używa jakiegoś modelu poza dziewczynami które już pisały?
jakiś z wallue, ale trzeszczy jak głupi. Czekam teraz na polecany contec sonline Cjaki masz model? Ja planuje zakupić myślę nad angelsound Smart. Ma aplikacje. Ale nie wiem czy nie za wcześnie. Dziś ok 11+2
koleżanka tutaj złapała 8+2 wiec jak dobry wszystko mozliwe zdaje się ze na modelu tez contec ale sonline bjaki masz model? Ja planuje zakupić myślę nad angelsound Smart. Ma aplikacje. Ale nie wiem czy nie za wcześnie. Dziś ok 11+2