reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2024

ja tak saamo, normalnie to bym dzien od mimozy tu zaczynala, a teraz ani winka ani zapalic iqosa (chociaz na to to sie akurat ciesze i nawet mi nie brakuje), ale ten pociag do alkoholu tutaj to szok dla mnie 😂
bo to nie jest tak niestety że w ciąży Cię odrzuca od alko. A byłoby to super. No nie. Jak się widzimy ze znajomymi to sama bym kieliszek wina chętnie wypiła. No ale dupa. 😑

reklama
mnie piersi bolą dużo mniej od kilku dni. Nadal bolą ale nie tak jak było. Myślicie że jak jestem 10+5 to może już powoli odpuszczać ten objaw? Sorry że odp każdej osobno ale nie wiem jak odp kilku osobom w jednym poście.😵
jak chcesz odpisac kilku osobom na raz to pod kazdym z tych postow klikasz ‚odpowiedz’ i to sie dodaje do Twojego posta :)
Mysle, ze jak najbardziej moga Ci ustepowac objawy, ja od dwoch dni czuje sie soba w koncu 😂

jak chcesz odpisac kilku osobom na raz to pod kazdym z tych postow klikasz ‚odpowiedz’ i to sie dodaje do Twojego posta :)
Mysle, ze jak najbardziej moga Ci ustepowac objawy, ja od dwoch dni czuje sie soba w koncu 😂
właśnie tak próbowałam ale wcześniejszą odp mi się skasowała. Może na apce to nie działa. Będę kombinować.

bo to nie jest tak niestety że w ciąży Cię odrzuca od alko. A byłoby to super. No nie. Jak się widzimy ze znajomymi to sama bym kieliszek wina chętnie wypiła. No ale dupa. 😑
W knajpach jest dużo win bezalkoholowych. Smakują podle ale zawsze to coś.
Ja na szczescie papieroski skończyłam palić dawno temu ale zabawne bo w lipcu jak zaszłam w ciąże to byłyśmy z dziewczynami na imprezie gdzie oczywiście paliłam 🤭

reklama
W knajpach jest dużo win bezalkoholowych. Smakują podle ale zawsze to coś.
Ja na szczescie papieroski skończyłam palić dawno temu ale zabawne bo w lipcu jak zaszłam w ciąże to byłyśmy z dziewczynami na imprezie gdzie oczywiście paliłam 🤭
no ja rzuciłam normalne fajki z 8 lat temu. Ale teraz właśnie na tym urlopie co zaszłam to kolega zabrał takie z żabki jednorazowe papierosy smakowe. I paliłam to jak smok tam 😂 więc jak ktoś zapyta co zmieniłam że nagle po invitro zaszłam w naturalna ciążę to odpowiem że zaczęłam palić fajki z żabki zielone melonowe 😂😂😂

Do góry