reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2024

reklama
Cześć 🙂 Od 4 dni mam w pracy kryzys, zasypiam nad dokumentami i walczę żeby oczu nie zamknąć... Dziś się poddałam i poszłam na chwilę do archiwum, położyć głowę na biurku 🤣 Chyba mi się serio przysnęło, bo coś mi się śniło 🤣 Koleżanka zajrzała z pytaniem czy wszystko ok i się rozbudziłam, w czas bo za chwilę przyszedł klient a potem szef 🤣
Mała była w żłobku 3 dni, wczoraj i dziś nie, bo rano temperatura 38-39 stopni i zaczyna się katar. Dziś podjechałam z nią do lekarza, osłuchał, popatrzył i powiedział, że wszystko czyste więc może faktycznie od zębów. Mamy obserwować, nawadniać i w razie potrzeby podawać przeciwgorączkowe. Zaskoczyła mnie, bo w ogóle nie płakała, ani przy rozbieraniu ani przy badaniu 😄 No i jak rano było 38, tak do tej pory ok. 37, bez przeciwgorączkowych.

reklama
czy myślisz że 10+5 już mi złapie? Zastanawiam się czy jest sens kupować.
Ja właśnie czekam aż mi mąż odbierze paczkę z pracy, kupiłam jakiegoś jumpera, byle by sprawdzić. Dzisiaj zaczynam 11+0 i mam nadzieję, że coś uda się złapać, bo świruje. Nigdy nie miałam detektora, a to moja 3 rozwijająca się do tej pory ciąża. Z dziewczynkami nie używałam, chociaż po poronieniu miałam dylemat czy kupić czy nie, bo to jednak też może być stres dodatkowy jak się tego tętna nie złapie. :/

Do góry