Ewela264
Fanka BB :)
Ja w sobotę jadłam oczywiście w wersji pieczonejtatara to nie, ale sushi... strasznie mi brakuje, chyba zrobię sam ryż z ogórkiem zawinięty w wodorosty..
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja w sobotę jadłam oczywiście w wersji pieczonejtatara to nie, ale sushi... strasznie mi brakuje, chyba zrobię sam ryż z ogórkiem zawinięty w wodorosty..
Hehe superJak wyjdę z szoku i wrócę do domu napisze więcej, ale jest Ok, oficjalnie wierze w cuda
uff, super, teraz rozluźnij się i odpocznijJak wyjdę z szoku i wrócę do domu napisze więcej, ale jest Ok, oficjalnie wierze w cuda
zamawiasz, czy sama robisz? rybę wystarczy upiec, tak?Ja w sobotę jadłam oczywiście w wersji pieczonej
Oficjalnie wszystkie wierzymy w cuda! Uffff.Jak wyjdę z szoku i wrócę do domu napisze więcej, ale jest Ok, oficjalnie wierze w cuda
Hahahhahaha. Mega mnie to rozśmieszyło dzięki za informacje kochanaJa wiedziałam o tej chininie, bo czasem mamy testy alko-narko i koledze wyszła kokaina a pił dużo toniku i potem doczytałam trochę i wiem że lepiej ograniczyć w ciąży
Zamawiałam, sama nie potrafię robić. chociaż koleżanka robi. Tak wydaje mi się że wystarczy upieczamawiasz, czy sama robisz? rybę wystarczy upiec, tak?
Boże jak się cieszę!Jak wyjdę z szoku i wrócę do domu napisze więcej, ale jest Ok, oficjalnie wierze w cuda
Ja właśnie czekam aż mi mąż odbierze paczkę z pracy, kupiłam jakiegoś jumpera, byle by sprawdzić. Dzisiaj zaczynam 11+0 i mam nadzieję, że coś uda się złapać, bo świruje. Nigdy nie miałam detektora, a to moja 3 rozwijająca się do tej pory ciąża. Z dziewczynkami nie używałam, chociaż po poronieniu miałam dylemat czy kupić czy nie, bo to jednak też może być stres dodatkowy jak się tego tętna nie złapie. :/czy myślisz że 10+5 już mi złapie? Zastanawiam się czy jest sens kupować.