reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2024

Kupiłam używany na ciążę 21/22

Załączniki

• b53f65bb-cb5f-43e3-b56a-9f5782eabf19.jpeg
    b53f65bb-cb5f-43e3-b56a-9f5782eabf19.jpeg
    45 KB · Wyświetleń: 41
reklama
Dwie na noc jedna rano, wyjście z domu to katorga, ponoć ciąża nie choroba a ja w grypę sie tak źle nie czułam jak w 1 trymestrze 😐. Modle się że jak przekroczę magiczny 12 tydzień to przejdzie 😔
Ciąża to nie choroba bo to zespół chorób. Tak kiedyś usłyszałam i się zgadzam z tym.
Wczoraj mnie lekarka pocieszała, że oni ginekolodzy lubią rzygające pacjentki bo takie ciąże mają większe szanse. Pewnie powiedziała mi to żeby mnie pocieszyć 😂 ale fajnie, że się stara 😂

a jesz już cokolwiek? Najgorsze masz chyba za sobą?
tak, dziś już zjadłam bułkę z pomidorem i serem choć ser był tam w niewielkiej ilości ale żeby złapać trochę energii i wypiłam trochę Shakea z bananami i właśnie drożdżówkę zjem chyba. Ogólnie już jest całkiem niezle. Właśnie elektrolity będę pic jeszcze żeby uzupełnić minerały. Już chyba najgorsze za mną

Ciąża to nie choroba bo to zespół chorób. Tak kiedyś usłyszałam i się zgadzam z tym.
Wczoraj mnie lekarka pocieszała, że oni ginekolodzy lubią rzygające pacjentki bo takie ciąże mają większe szanse. Pewnie powiedziała mi to żeby mnie pocieszyć 😂 ale fajnie, że się stara 😂
Właśnie moja lekarka mówi im bardziej pani nie dobrze tym bardziej dobrze i ze właśnie takie pacjentki i z niskim ciśnieniem uwielbia a moje cisnienie to 99/60 w ciąży wiec ona zachwycona 😁

tak, dziś już zjadłam bułkę z pomidorem i serem choć ser był tam w niewielkiej ilości ale żeby złapać trochę energii i wypiłam trochę Shakea z bananami i właśnie drożdżówkę zjem chyba. Ogólnie już jest całkiem niezle. Właśnie elektrolity będę pic jeszcze żeby uzupełnić minerały. Już chyba najgorsze za mną
to już nie trzeba tych elektrolitów 😊
Ja na uzupełnienie elektrolitów lubię ramen, albo rosół jak kto woli 😁

Czy wyniki z sanco są dostępne w panelu pacjenta? Lekarz je widzi?

reklama
Któraś mi wczoraj polecała elektrolity orsalit dla dorosłych i dziś kupiłam i porównałam skład z tymi z plusza i w sumie plusz ma więcej tych minerałów
ja, ale sto procent mówię Ci ze plusz są złe, otlrsalit to produkt lecznicy przebadany. Plusz to cukiier dodatki i brak osmolarnosci.

Do góry