reklama
Czescjaksiemasz
Fanka BB :)
Ciąża to nie choroba bo to zespół chorób. Tak kiedyś usłyszałam i się zgadzam z tym.Dwie na noc jedna rano, wyjście z domu to katorga, ponoć ciąża nie choroba a ja w grypę sie tak źle nie czułam jak w 1 trymestrze . Modle się że jak przekroczę magiczny 12 tydzień to przejdzie
Wczoraj mnie lekarka pocieszała, że oni ginekolodzy lubią rzygające pacjentki bo takie ciąże mają większe szanse. Pewnie powiedziała mi to żeby mnie pocieszyć ale fajnie, że się stara
Czescjaksiemasz
To co kto się zgłasza do zrobienia prywatnego wątku? ja jestem zielona w te tematy
anchela
tak, dziś już zjadłam bułkę z pomidorem i serem choć ser był tam w niewielkiej ilości ale żeby złapać trochę energii i wypiłam trochę Shakea z bananami i właśnie drożdżówkę zjem chyba. Ogólnie już jest całkiem niezle. Właśnie elektrolity będę pic jeszcze żeby uzupełnić minerały. Już chyba najgorsze za mnąa jesz już cokolwiek? Najgorsze masz chyba za sobą?
Xkarolina31
Aktywna w BB
Właśnie moja lekarka mówi im bardziej pani nie dobrze tym bardziej dobrze i ze właśnie takie pacjentki i z niskim ciśnieniem uwielbia a moje cisnienie to 99/60 w ciąży wiec ona zachwyconaCiąża to nie choroba bo to zespół chorób. Tak kiedyś usłyszałam i się zgadzam z tym.
Wczoraj mnie lekarka pocieszała, że oni ginekolodzy lubią rzygające pacjentki bo takie ciąże mają większe szanse. Pewnie powiedziała mi to żeby mnie pocieszyć ale fajnie, że się stara
86MamaMag
to już nie trzeba tych elektrolitówtak, dziś już zjadłam bułkę z pomidorem i serem choć ser był tam w niewielkiej ilości ale żeby złapać trochę energii i wypiłam trochę Shakea z bananami i właśnie drożdżówkę zjem chyba. Ogólnie już jest całkiem niezle. Właśnie elektrolity będę pic jeszcze żeby uzupełnić minerały. Już chyba najgorsze za mną
Ja na uzupełnienie elektrolitów lubię ramen, albo rosół jak kto woli
Czy wyniki z sanco są dostępne w panelu pacjenta? Lekarz je widzi?
Czescjaksiemasz
Czyli skoro moja mówi to samo to mamy szczęście w nieszczęściuWłaśnie moja lekarka mówi im bardziej pani nie dobrze tym bardziej dobrze i ze właśnie takie pacjentki i z niskim ciśnieniem uwielbia a moje cisnienie to 99/60 w ciąży wiec ona zachwycona
Czescjaksiemasz
Ale bym zjadła ramento już nie trzeba tych elektrolitów
Ja na uzupełnienie elektrolitów lubię ramen, albo rosół jak kto woli
Czy wyniki z sanco są dostępne w panelu pacjenta? Lekarz je widzi?
Kamila Ksu
to naprawdę szybko złapałaś, ja tez próbowałam ale innym i nic wlasnie dzis z tym ze raczej ciaza się już nie rozwija uważam od 4 dni wiec w sumie nie ma co łapać.Kupiłam używany na ciążę 21/22
reklama
Kamila Ksu
ja, ale sto procent mówię Ci ze plusz są złe, otlrsalit to produkt lecznicy przebadany. Plusz to cukiier dodatki i brak osmolarnosci.Któraś mi wczoraj polecała elektrolity orsalit dla dorosłych i dziś kupiłam i porównałam skład z tymi z plusza i w sumie plusz ma więcej tych minerałów