reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2024

No mi zlapalo 8+2. Czy sens kupować? Jak dla mnie definitywnie tak. Wiele razy mnie uspokoił, ile razy byla sytuacja na późniejszym etepie ciąży że mały nie reagował na zaczepki, na słodkie i już byłam gotowa jechac na sor ale spr detektorem i wychodziło, że wszystko ok a mały po prostu spał.
Ja z tych co lubią kontrolować i najchętniej codziennie bym na usg chodziła. A tak to zawsze można posłuchać czy jest wszystko dobrze
Ja to raczej własnie z tych... w sumie co tydzień jestem na usg wiec pewnie dobrzeby mi to zrobiło.

Zobacze czy używane są gdzieś na olx.
Najlepiej chyba z wyświetlaczem żeby widzieć jak bije?

reklama
nigdzie nie złapałam. A jestem późniejszy etap niż ty. Pisałam
Wyżej - objawy się zakończyły, codzienne ciągniecie bóle w jajnikach pachwinach macicy tez. Wszelkie objawy piersi wszystko wrocilo do normy, od tego dnia gdy się zaczelo mam tez energię i nie jestem nagle spiaca. Poza tym charakterystyczne brązowe podbicie oczu jak w poprzednim obumarciu. Wypisane na twarzy miałam zawsze.
wiem, że to trudne, ale nie nastawiaj się negatywnie. O której masz wizytę.

Ja dziś już totalnie jestem przygotowana na złe wiesci. Na wizytę totalnie nie mam ochoty ale muszę. Objawy poszły w cholere, wszytsko wrocilo do normy od cycków po wszystko. Przypada ten sam czas co kiedyś… mam nadzieje się mylić ale już nie czuje żadnych zmian, ciągnięcia itp nagle energia. Idę dziś jak na skazanie, ale dopiero wieczorem. Jak wcześniej nie oszaleje to dotre. Ale wewnętrznie czuje ze jest kicha. Jak będzie inaczej zacznę wierzyć w cuda.
trzymam kciuki aby jednak było dobrze. Pamiętaj, że w ciąży zdarzają się gorsze jak i lepsze dni. Ja ostatnio mam raczej z tych lepszych więc może i u Ciebie tak jest.

nigdzie nie złapałam. A jestem późniejszy etap niż ty. Pisałam
Wyżej - objawy się zakończyły, codzienne ciągniecie bóle w jajnikach pachwinach macicy tez. Wszelkie objawy piersi wszystko wrocilo do normy, od tego dnia gdy się zaczelo mam tez energię i nie jestem nagle spiaca. Poza tym charakterystyczne brązowe podbicie oczu jak w poprzednim obumarciu. Wypisane na twarzy miałam zawsze.
już doczytałam. Nie ms co wyrokowac, trzeba poczekać do wizyty. Na którą masz?

reklama
Będzie dobrze. Musi być dobrze. Za dużo się nacierpiałysmy tu wszystkie żeby coś miało być teraz złe. Wierze ze naprawdę zaczyna się dla nas dobry czas ❤️
Dawaj znać zaraz po ❤️❤️❤️
Ja to raczej własnie z tych... w sumie co tydzień jestem na usg wiec pewnie dobrzeby mi to zrobiło.

Zobacze czy używane są gdzieś na olx.
Najlepiej chyba z wyświetlaczem żeby widzieć jak bije?
Chyba mnie namówilyscie bo ja tez świruje mimo ze cały czas jest mi niedobrze i totalnie nic mi nie smakuje. Waga ani drgnęła, jestem przerażona tym jeszcze bardziej. -2kg od mojej normalnej wagi gdzie i tak ona normalna nie była 🙄
Ale tatara tez bym zjadła 🤩🤩🤩
Nie wspominając o lampce prosecco do spaghetti ☺️
Co do wyników Nifty to ja miałam przez miejsce gdzie robiłam prenatalne i wtedy dzwoniła do mnie Pani doktor, w piątek o 21.
Wiec już wiedziałam ze dobrze nie będzie.
Nie wiem jak to działa w innych miejscach

Do góry