Marta_322332
Fanka BB :)
czy myślisz że 10+5 już mi złapie? Zastanawiam się czy jest sens kupować.Kupiłam używany na ciążę 21/22
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
czy myślisz że 10+5 już mi złapie? Zastanawiam się czy jest sens kupować.Kupiłam używany na ciążę 21/22
to dla mnie nie jest to dobra informacja bo ja nie mam mdłości.Ciąża to nie choroba bo to zespół chorób. Tak kiedyś usłyszałam i się zgadzam z tym.
Wczoraj mnie lekarka pocieszała, że oni ginekolodzy lubią rzygające pacjentki bo takie ciąże mają większe szanse. Pewnie powiedziała mi to żeby mnie pocieszyć ale fajnie, że się stara
też kocham ramen.Ale bym zjadła ramen
skąd pomysł że się nie rozwija? Byłaś na usg? Ja złapałam bardzo nisko, trochę wyżej niż linia owłosieniato naprawdę szybko złapałaś, ja tez próbowałam ale innym i nic wlasnie dzis z tym ze raczej ciaza się już nie rozwija uważam od 4 dni wiec w sumie nie ma co łapać.
Ale dużo kobiet nie ma wcale i też jest okto dla mnie nie jest to dobra informacja bo ja nie mam mdłości.
Ja tatara ale z łososiateż kocham ramen.
Ale jeszcze bardziej bym zjadła Tatara. Ale pewnie dlatego że nie mogę
tatara to nie, ale sushi... strasznie mi brakuje, chyba zrobię sam ryż z ogórkiem zawinięty w wodorosty..też kocham ramen.
Ale jeszcze bardziej bym zjadła Tatara. Ale pewnie dlatego że nie mogę
nigdzie nie złapałam. A jestem późniejszy etap niż ty. Pisałamskąd pomysł że się nie rozwija? Byłaś na usg? Ja złapałam bardzo nisko, trochę wyżej niż linia owłosienia
No mi zlapalo 8+2. Czy sens kupować? Jak dla mnie definitywnie tak. Wiele razy mnie uspokoił, ile razy byla sytuacja na późniejszym etepie ciąży że mały nie reagował na zaczepki, na słodkie i już byłam gotowa jechac na sor ale spr detektorem i wychodziło, że wszystko ok a mały po prostu spał.czy myślisz że 10+5 już mi złapie? Zastanawiam się czy jest sens kupować.
ja kocham owoce morza wszelkie itp ale sushi mnie nie zachwyca...tatara to nie, ale sushi... strasznie mi brakuje, chyba zrobię sam ryż z ogórkiem zawinięty w wodorosty..