reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2024

ja do tej pory miałam jedno usg, ostatnio też dr mi nie zrobił, mówił, że w tak wczesnej ciąży lepiej unikać zbyt częstej ekspozycji na promieniowanie. Spotkałam się już wcześniej z podobnymi opiniami, wiec stwierdziłam, że w sumie może faktycznie nie ma co naciskać ;) mam objawy, także wierzę, że jest ok. Drugie usg mam w piątek :)
USG nie robi promieniowania.

reklama
Ale w sumie dziwne ze tak powiedział. Chyba nigdy nie spotkałam się z takim podejściem że nie zrobię usg bo miała Pani tydzieb temu. Rozumiem gdyby to było wczoraj.. ważne ze Ty czujesz się dobrze 😍

Poczekaj jeszcze chwilkę. Ja po usuwaniu polipów miałam czekać z ciąża miesiąc na pewno ☺️ poza tym warto zbadać histo żeby mieć pewność ze to nie groźnego.

Wizyta w pracy przeżyta, teraz tylko wyjście na kolacje z nimi i będę mogła wrócić do spanka 🤭 pod względem uciążliwych mdłości i mega zmęczenia, ten tydzień jest najgorszy :(
u mnie też wszystko ok wczoraj poszło. Ogłosili mi zmianę szefa więc nie wiem jak to wszystko poukładać.

Dziś NIFTY!!
UDALO mi się też wcisnąć na USG rano żeby przed nifty zrobić. Mamy prawie 4 cm człowieka. 10+4.
Wrzucam zdjęcie.

Załączniki

• d7952fd8-3d87-415f-84d8-1c0377184424.jpeg
    d7952fd8-3d87-415f-84d8-1c0377184424.jpeg
    73,4 KB · Wyświetleń: 93
u mnie też wszystko ok wczoraj poszło. Ogłosili mi zmianę szefa więc nie wiem jak to wszystko poukładać.

Dziś NIFTY!!
UDALO mi się też wcisnąć na USG rano żeby przed nifty zrobić. Mamy prawie 4 cm człowieka. 10+4.
Wrzucam zdjęcie.
doszukuje się cały czas czego pomiędzy nogami ale jest za wcześnie. Jeszcze do wyników nifty poludze się że dziewczynka ☺️☺️

Dziś NIFTY!!
Wrzucam zdjęcie.
ale słodziak!!! Trzymam kciuki za nifty ❤️ dzieli nas prawie tydzień bo u mnie dzisiaj 9t5d. We wtorek mały człowieczek miał 2.76 zobaczymy co będzie w sobote :)

reklama
Do góry