Bobry
Fanka BB :)
Trzymam kciukiJa na 10:20
Ja mam na 16.15, już od rana się stresuję
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trzymam kciukiJa na 10:20
U mnie podobnie, od tygodnia jakoś w ogóle przestało mnie boleć... Właściwie jedynym moim objawem są bardziej wrażliwe piersi, nic więcej się nie dziejeto u mnie jak było tak przestało :/
trzymamy kciukiTrzymam kciuki
który tc? Wizyta niebawem ?U mnie podobnie, od tygodnia jakoś w ogóle przestało mnie boleć... Właściwie jedynym moim objawem są bardziej wrażliwe piersi, nic więcej się nie dzieje
Wizyta dziś o 16.15który tc? Wizyta niebawem ?
przeczytałam o wizycie a zakręcona znów pytam trzymam mocno kciuki i daj koniecznie znać! Ja mam jutro i oszaleje do tego czasu. A tc mamy podobnie bo ja 8+4Wizyta dziś o 16.15
Dzisiaj 8+5
Ja się zaraz zerzygam pod gabinetem ze stresuTrzymam kciuki
Trzymam kciuki, daj znać po wizycie!Ja się zaraz zerzygam pod gabinetem ze stresu
czekamy na wieściJa się zaraz zerzygam pod gabinetem ze stresu