reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2024

reklama
to chyba mamy ten sam etap. Kurde dopiero miesiąc? Jesteś cierpliwa ☺️
Prenatalne mam 25, więc lekarka powiedziała, że za miesiąc. Gdyby nie prenatalne to za 3tyg byłaby wizyta.
Z om 10+4 z USG 11+1.
Wierzę, że jest wszystko ok i nie ma sensu częściej chodzić :) jak się coś będzie działo to będę działać :)

Załączniki

• IMG_7061.jpeg
    IMG_7061.jpeg
    166,3 KB · Wyświetleń: 39
reklama
ale słodziak!!! Trzymam kciuki za nifty ❤️ dzieli nas prawie tydzień bo u mnie dzisiaj 9t5d. We wtorek mały człowieczek miał 2.76 zobaczymy co będzie w sobote :)
Trzymam kciuki! Dziś słyszałam tez bicie serca. Nie wiem czy to dobrze, że mi to puściła ale była to chwila. Mam nadzieję że na tym etapie już nie szkodzi :)

Do góry