Magdzik9111
Fanka BB :)
Nooo i zgłaszamy się kwietniowe mamusie
U mnie termin na 2 kwietnia
U mnie termin na 2 kwietnia
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
byłas juz może u lekarza???Według om termin na 7.04
Nie, za wcześnie. Jestem 4 dni przed terminem @. Kreski coraz wyraźniejsze, ale to będzie moje 3 dziecko. 2 lata temu poroniłam. Nie będę się za bardzo spieszyć. Pójdę może za 2 tygodnie. Chyba, że coś mnie podkusi wcześniej. Ty już byłaś?byłas juz może u lekarza???
ooo piekne kreseczki jak na 4 dni przed)))Nie, za wcześnie. Jestem 4 dni przed terminem @. Kreski coraz wyraźniejsze, ale to będzie moje 3 dziecko. 2 lata temu poroniłam. Nie będę się za bardzo spieszyć. Pójdę może za 2 tygodnie. Chyba, że coś mnie podkusi wcześniej. Ty już byłaś?
ooo piekne kreseczki jak na 4 dni przed)))
ja tez mam syna 5 lat
nie byłam jeszczce zapisałam sie na 21 sierpnia bede wtedy w 8 plus 6 dni
to moj 4 dni przedooo piekne kreseczki jak na 4 dni przed)))
ja tez mam syna 5 lat
nie byłam jeszczce zapisałam sie na 21 sierpnia bede wtedy w 8 plus 6 dni
Termin podobny. Trzymam w takim razie mocno kciuki. Wiem, że to trudne. Ja po stracie ciąży dostałam zalecenia, żeby brać acard od pozytywnego testu i poprosiłam o duphaston od początku ciąży, bo bardzo się bałam. Na szczęście do tej pory był to jeden raz, ale kolejną ciążę żyłam w stresie o każdy dzień i teraz boje się powtórki.Hej ja wstępnie termin na 6 kwietnia. Ale bez fajerwerków tym razem. To moja 5 ciąża, a nie posiadam dzieci więc niestety nie napalam się. Ide dziś na bete i zbadać progesteron.
Termin podobny. Trzymam w takim razie mocno kciuki. Wiem, że to trudne. Ja po stracie ciąży dostałam zalecenia, żeby brać acard od pozytywnego testu i poprosiłam o duphaston od początku ciąży, bo bardzo się bałam. Na szczęście do tej pory był to jeden raz, ale kolejną ciążę żyłam w stresie o każdy dzień i teraz boje się powtórki.
Miałaś jakąś diagnostykę w kierunku poro
Mussi byc teraz dobrze!!! i bedzie zobaczysz!!!!!Hej ja wstępnie termin na 6 kwietnia. Ale bez fajerwerków tym razem. To moja 5 ciąża, a nie posiadam dzieci więc niestety nie napalam się. Ide dziś na bete i zbadać progesteron.