reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2024

reklama
byłas juz może u lekarza???
Nie, za wcześnie. Jestem 4 dni przed terminem @. Kreski coraz wyraźniejsze, ale to będzie moje 3 dziecko. 2 lata temu poroniłam. Nie będę się za bardzo spieszyć. Pójdę może za 2 tygodnie. Chyba, że coś mnie podkusi wcześniej. 😂 Ty już byłaś?

Załączniki

• IMG_20230726_053428405.jpg
    IMG_20230726_053428405.jpg
    289,1 KB · Wyświetleń: 322
Nie, za wcześnie. Jestem 4 dni przed terminem @. Kreski coraz wyraźniejsze, ale to będzie moje 3 dziecko. 2 lata temu poroniłam. Nie będę się za bardzo spieszyć. Pójdę może za 2 tygodnie. Chyba, że coś mnie podkusi wcześniej. 😂 Ty już byłaś?
ooo piekne kreseczki jak na 4 dni przed:))))
ja tez mam syna 5 lat
nie byłam jeszczce zapisałam sie na 21 sierpnia bede wtedy w 7plus 6 dni

Ostatnia edycja:
ja tez mam syna 5 lat
nie byłam jeszczce zapisałam sie na 21 sierpnia bede wtedy w 8 plus 6 dni

ja tez mam syna 5 lat
nie byłam jeszczce zapisałam sie na 21 sierpnia bede wtedy w 8 plus 6 dni
to moj 4 dni przed:)
chwała za te testy co tak wczesnie wykrywaja ciąze:D

Załączniki

• 362343495_1260142548711187_2088644045502815479_n (4).jpg
    362343495_1260142548711187_2088644045502815479_n (4).jpg
    40,8 KB · Wyświetleń: 308
Twoje kreseczki solidne. 🥰 Też mam córkę 5 lat. Skończy w sierpniu, druga córcia w czerwcu skończyła roczek i tak postanowiliśmy spróbować jeszcze raz, bo jak nie teraz to już nigdy się nie zdecydujemy. 😄 ja w zasadzie testuje od 6dpo. 😂😂 A kreseczka pojawiła się na 6 dni przed @.

Hej ja wstępnie termin na 6 kwietnia. Ale bez fajerwerków tym razem. To moja 5 ciąża, a nie posiadam dzieci więc niestety nie napalam się. Ide dziś na bete i zbadać progesteron.
Termin podobny. Trzymam w takim razie mocno kciuki. Wiem, że to trudne. Ja po stracie ciąży dostałam zalecenia, żeby brać acard od pozytywnego testu i poprosiłam o duphaston od początku ciąży, bo bardzo się bałam. Na szczęście do tej pory był to jeden raz, ale kolejną ciążę żyłam w stresie o każdy dzień i teraz boje się powtórki.

Miałaś jakąś diagnostykę w kierunku poronień?

reklama
Termin podobny. Trzymam w takim razie mocno kciuki. Wiem, że to trudne. Ja po stracie ciąży dostałam zalecenia, żeby brać acard od pozytywnego testu i poprosiłam o duphaston od początku ciąży, bo bardzo się bałam. Na szczęście do tej pory był to jeden raz, ale kolejną ciążę żyłam w stresie o każdy dzień i teraz boje się powtórki.

Miałaś jakąś diagnostykę w kierunku poro
Hej ja wstępnie termin na 6 kwietnia. Ale bez fajerwerków tym razem. To moja 5 ciąża, a nie posiadam dzieci więc niestety nie napalam się. Ide dziś na bete i zbadać progesteron.
Mussi byc teraz dobrze!!! i bedzie zobaczysz!!!!!

Do góry