angeliskax
Moderator
Super, że teraz się udało! Trzymam kciuki za CiebieTak, byłam Termin miałam na 15 września ale w 9 tyg poroniłam i miałam łyżeczkowanie.
Ale masz pamięć
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Super, że teraz się udało! Trzymam kciuki za CiebieTak, byłam Termin miałam na 15 września ale w 9 tyg poroniłam i miałam łyżeczkowanie.
Ale masz pamięć
Wiadomo, emocje straszne ja czekam jeszcze dzisiaj na wyniki powtarzanej bety…Kurde człowiek niby wie że to normalne... Ale ciezko sobie uzmysłowić że ból jest normalny
A boli cię ciągle czy od czasu do czasu?
Bo mnie nie cały czas
Dzis mnie właśnie o 5 nad ranem obudził taki kłujący ból jakbym miala okresu dostać, w ciagu dnia bardziej mam uczucie,, ciągnięcia'' ale tez mnie to bardzo niepokoiKurde człowiek niby wie że to normalne... Ale ciezko sobie uzmysłowić że ból jest normalny
Bo mnie nie cały czas
Ja w poprzedniej ciąży poszlam za wcześnie i był tylko pecherzyk. Dopiero za dwa tyg od pierwszej wizyty było coś widać także powiedziałam. SobieWiadomo, emocje straszne ja czekam jeszcze dzisiaj na wyniki powtarzanej bety…
Może nie jest to bol ciągły, ale często mnie pobolewa wizyta dopiero 14/08 a i tak się zastanawiam czy nie za wcześnie
Ja mam To samo i tylko biegam do kibelka sprawdzać czy czasem krwi nie ma...Dzis mnie właśnie o 5 nad ranem obudził taki kłujący ból jakbym miala okresu dostać, w ciagu dnia bardziej mam uczucie,, ciągnięcia'' ale tez mnie to bardzo niepokoi
Ja w poprzedniej ciąży poszlam za wcześnie i był tylko pecherzyk. Dopiero za dwa tyg od pierwszej wizyty było coś widać także powiedziałam. Sobie
ja w poprzedniej byłam na pierwszej wizycie w 5,5 tygodnia. Wszystko już było ale wiem, że to bardzo szybko i teraz umówiłam się ciut później, ale i tak wczesnieJa mam To samo i tylko biegam do kibelka sprawdzać czy czasem krwi nie ma...
Ja mam takie minimalne okresowe bóle raz na jakiś czas.Kurde człowiek niby wie że to normalne... Ale ciezko sobie uzmysłowić że ból jest normalny
Bo mnie nie cały czas
Przepraszam, ze tak się wtracę z buta, ale nie miałaś zastrzyku na pęknięcie pecherzyka?Hej dziewczyny, myślicie, ze jest jeszcze szansa?
Od góry test zrobiony w poniedziałek wieczorem, jest najbardziej wyraźna kreska.
Kolejne robione w kolejnych dniach, ale widzę jakby cień cienia kreski. Jestem 7 dni przed okresem i wiem, ze za wcześnie, ale coś mnie podkusiło, żeby już zrobić te testy. W poniedziałek i wtorek lekko pobolewało mnie w dole brzucha.
Zobacz załącznik 1551085
nie, nawet nie wiem co to jestPrzepraszam, ze tak się wtracę z buta, ale nie miałaś zastrzyku na pęknięcie pecherzyka?
okej, bo taki zastrzyk daje pozytywny wynik na teście, ale jeśli go nie miałaś to faktycznie dziwna sprawanie, nawet nie wiem co to jest
Tak odnośnie Twoich testów to faktycznie średnio wygląda ta blada kreska. Warto przemyśleć sprawdzenie wzrostu bety, bo ciążę biochemiczne zdarzają się stosunkowo często i kobiety nie zdają sobie sprawy, że doszło do zapłodnienia bo @ przychodzi w okolicach terminu.nie, nawet nie wiem co to jest