Czescjaksiemasz
Fanka BB :)
Dzisiaj powinna bycCzy na tym prywatnym forum będzie można sobie zrobić jakąś stopkę np z terminem porodu, miejscowością?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dzisiaj powinna bycCzy na tym prywatnym forum będzie można sobie zrobić jakąś stopkę np z terminem porodu, miejscowością?
dziękiDzisiaj powinna byc
nie wiem czy stopke, ale na pewno bedzie mozna w jakims pierwszym poscie zrobic liste z datami wizyt, terminami porodow itdCzy na tym prywatnym forum będzie można sobie zrobić jakąś stopkę np z terminem porodu, miejscowością?
Spokojnie, moje drugie prenatalne tez będzie bliżej 13+4. Z tego co mówiła mi gin czasami lepiej żeby maluszek był większy bo podczas badania wszystko bedzie można zobaczyćDzień dobry
Dziś wstałam z bojowym nastawieniem szukania wolnego terminu na badania prenatalne. Wyszukałam, że w woj. war-maz są tylko 3 takie miejsca w tym 2 w Olsztynie. No to dzwonię do tej drugiej poradni, bo co szkodzi spróbować. Podejrzewam, że takich pacjentek jak ja jest więcej i też im poodwoływali wizyty i też będą gdzie indziej szukać terminu. No cóż, zadzwoniłam przed 8 i wyjaśniłam moją sytuację pani z rejestracji i ulitowała się i wcisnęła mnie na wtorek. To będzie 13+1 . Cieszę się, że się udało.
czekałam na wiesci od Ciebie gratulacjeDziewczyny. Tyle emocji! Doktor z prenatalnych cudowny. Naprawdę już rozumiem dlaczego ma tak dobre opinie. Na prenatalnych wszystko super. Nie miał się czego przyczepić, a sprawdzał wszystko po dwa razy. Maluch trochę szalał ale później się uspokoił i wszystko można było pomierzyć. Więc kość nosowa jest, przezierność 1.01 mówił że bardzo dobrze, serce bije równo 160.
Patrzył między nogi najpierw mówi że chłopiec na nocnikowym coś widać między nogami, ale z profilu wygląda na dziewczynkę bo ma widełki więc mam 50:50 liczę że nocnikowe to pępowina ale wyjdzie na nifty. Pobrali krew i wyniki pappa w przyszłym tyg.
Naprawdę się cieszę bo nie znalazł żadnej nieprawidłowości ale sprawdzał nawet każda nóżke i rączkę.
witajCześć,
Stwierdziłam że i ja dołącze do wątku Kwietniowych mam skoro widzialam już bijące serduszko
Dzisiaj jest 8t3d, wszystko rosnie prawidlowo a termin jest na 30/04/2023.
Jestem po dwoch straconych ciążach:
1. Ektopowa i utrata lewego jajowodu
2. 8t4d zatrzymanie serduszka z powodu ciezkich objawow grypy.
Mam nadzieje ze „do trzech razy sztuka” i tym razem będzie dobrze
Pozdrawiam wszystkie kwietniowe mamusie
Wspaniale!!!Dziewczyny. Tyle emocji! Doktor z prenatalnych cudowny. Naprawdę już rozumiem dlaczego ma tak dobre opinie. Na prenatalnych wszystko super. Nie miał się czego przyczepić, a sprawdzał wszystko po dwa razy. Maluch trochę szalał ale później się uspokoił i wszystko można było pomierzyć. Więc kość nosowa jest, przezierność 1.01 mówił że bardzo dobrze, serce bije równo 160.
Patrzył między nogi najpierw mówi że chłopiec na nocnikowym coś widać między nogami, ale z profilu wygląda na dziewczynkę bo ma widełki więc mam 50:50 liczę że nocnikowe to pępowina ale wyjdzie na nifty. Pobrali krew i wyniki pappa w przyszłym tyg.
Naprawdę się cieszę bo nie znalazł żadnej nieprawidłowości ale sprawdzał nawet każda nóżke i rączkę.
super wiadomości! Tylko takie teraz chcemyDziewczyny. Tyle emocji! Doktor z prenatalnych cudowny. Naprawdę już rozumiem dlaczego ma tak dobre opinie. Na prenatalnych wszystko super. Nie miał się czego przyczepić, a sprawdzał wszystko po dwa razy. Maluch trochę szalał ale później się uspokoił i wszystko można było pomierzyć. Więc kość nosowa jest, przezierność 1.01 mówił że bardzo dobrze, serce bije równo 160.