Magdzik9111
Fanka BB :)
Hejka,
Za Godzinę mam Prenatalne Strasznie się boje....
Trzymajcie kciuki, proszę
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
trzymamy bardzo mocno!! Czekamy na wiesciHejka,
Trzymam kciuki! Ja idę jutro..Hejka,
powodzenia! Mnie to czeka w piątek!Hejka,
nie musisz nic mówićDziewczyny pytanie jak to ogarnąć. Chodze do lekarza na pzu. Jestem ogólnie zadowolona, on wystawił karte ciąży. Ale mam swoją lekarkę też która mi pomagała dotychczas podczas poronień w szpitalu itp. Mam dziś u niej wizytę bo wróciła w końcu z urlopu. Czy ja moge chodzić do obu? Jak to uargumentować? Ona pracuje w innym szpitalu i chciałabym mieć możliwość posiadania znajomego lekrza w obu miejscach.
Mówić jej że mam też innego lekarza? jak to ogarnac. oba na PZU.
myślisz żeby nie pokazywać karty ciąży? Mogę mieć ewentualnie dwie?nie musisz nic mówić
nawet cztery nie masz takiego obowiązku możesz chodzić do kilku lekarzu jednocześnie. Jedynie fakt czy jak na Pzu ta sama przychodnia, gabinet ? czy jest wgląd w dokumentacje wtedy innych lekarzymyślisz żeby nie pokazywać karty ciąży? Mogę mieć ewentualnie dwie?
nie. Zupełnie inne miejscanawet cztery nie masz takiego obowiązku możesz chodzić do kilku lekarzu jednocześnie. Jedynie fakt czy jak na Pzu ta sama przychodnia, gabinet ? czy jest wgląd w dokumentacje wtedy innych lekarzy