reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2024

reklama
ja właśnie zamówiłam detektor jumper. Macie jakieś doświadczenie z nim ? Zobaczymy czy zadziała.
Ja go mam, więc tak jak pisałam, wyszukuję nim tętno, ale nie pokazuje mi wartości. Nie wiem czy to jakiś problem z detektorem czy może ciąża za mała, żeby dobrze wyliczyć.. 🤷 najważniejsze, że słyszę serduszko.

Ja go mam, więc tak jak pisałam, wyszukuję nim tętno, ale nie pokazuje mi wartości. Nie wiem czy to jakiś problem z detektorem czy może ciąża za mała, żeby dobrze wyliczyć.. 🤷 najważniejsze, że słyszę serduszko.
masz to może nagrane sam dźwięk mi chodzi lub możesz nagrać i się podzielić jak to u Ciebie slychac?

masz to może nagrane sam dźwięk mi chodzi lub możesz nagrać i się podzielić jak to u Ciebie slychac?
Na początku jest znalezione tętno dziecka, chwilę później dla porównania wyraźnie słychać moją tętnicę, a potem znowu szukam tętna dziadziusia. Mam nadzieję, że słychać różnicę, ogólnie mam wrażenie, że dzisiaj ciężko mi wyraźnie uchwycić to bicie, jest takie jakby z oddali 😂

reklama
Do góry