Kamila Ksu
Fanka BB :)
narazie to jedynie stres fajny gadżet ale kurcze jak najbardziej potrzebny to nic nie marównież się nie napalam
Kosztował 50 zł na vinted więc jak coś to przeżyje.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
narazie to jedynie stres fajny gadżet ale kurcze jak najbardziej potrzebny to nic nie marównież się nie napalam
Kosztował 50 zł na vinted więc jak coś to przeżyje.
Ja go mam, więc tak jak pisałam, wyszukuję nim tętno, ale nie pokazuje mi wartości. Nie wiem czy to jakiś problem z detektorem czy może ciąża za mała, żeby dobrze wyliczyć.. najważniejsze, że słyszę serduszko.ja właśnie zamówiłam detektor jumper. Macie jakieś doświadczenie z nim ? Zobaczymy czy zadziała.
dam znać jak dostanę swój czy mój cokolwiek wyszukuje i czy podaje wartości.Ja go mam, więc tak jak pisałam, wyszukuję nim tętno, ale nie pokazuje mi wartości. Nie wiem czy to jakiś problem z detektorem czy może ciąża za mała, żeby dobrze wyliczyć.. najważniejsze, że słyszę serduszko.
masz to może nagrane sam dźwięk mi chodzi lub możesz nagrać i się podzielić jak to u Ciebie slychac?Ja go mam, więc tak jak pisałam, wyszukuję nim tętno, ale nie pokazuje mi wartości. Nie wiem czy to jakiś problem z detektorem czy może ciąża za mała, żeby dobrze wyliczyć.. najważniejsze, że słyszę serduszko.
powodzeniadam znać jak dostanę swój czy mój cokolwiek wyszukuje i czy podaje wartości.
Na początku jest znalezione tętno dziecka, chwilę później dla porównania wyraźnie słychać moją tętnicę, a potem znowu szukam tętna dziadziusia. Mam nadzieję, że słychać różnicę, ogólnie mam wrażenie, że dzisiaj ciężko mi wyraźnie uchwycić to bicie, jest takie jakby z oddalimasz to może nagrane sam dźwięk mi chodzi lub możesz nagrać i się podzielić jak to u Ciebie slychac?
Na początku jest znalezione tętno dziecka, chwilę później dla porównania wyraźnie słychać moją tętnicę, a potem znowu szukam tętna dziadziusia. Mam nadzieję, że słychać różnicę, ogólnie mam wrażenie, że dzisiaj ciężko mi wyraźnie uchwycić to bicie, jest takie jakby z oddali
wysłałam Ci wiaodmoscAle coś chyba nie można wrzucić filmu.. nie wiem czy się da w wiadomości, nigdy nie próbowałam wstawiać wideo