reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2024

reklama
Jestem po wizycie, niestety będę się z Wami żegnać 😭
Jelitowka zabiła naszego kropka.
Ciąża się cofa, serce już nie bije.
Nawet nie płacze, chyba sama nie mogę w to jeszcze uwierzyć.
Mam iść za tydzień na kontrolę i raczej po skierowanie do szpitala po lek na wywołanie poronienia.
Przez ten tydzień mam leki jeszcze brać, to będzie najgorszy tydzień jaki jestem w stanie sobie wyobrazić.

Ja ledwo żyję, zmęczenie mnie dojechało, w kuchni nawet pale em nie kiwnelam, dobrze, że starszaki same sobie coś ogarną, a młody je w przedszkolu.
Pracuje w domu, biuro mam w sypialni, więc co chwilę się kładę, strasznie mnie wszystko męczy...

Oglądacie mecz?

Mam iść za tydzień na kontrolę i raczej po skierowanie do szpitala po lek na wywołanie poronienia.
Przez ten tydzień mam leki jeszcze brać, to będzie najgorszy tydzień jaki jestem w stanie sobie wyobrazić.
bardzo mi przykro. Jeśli chciałabyś napisac w tym trudnym czasie lub cos niepokoiłoby Cię ze strony tego co będzie się działo śmiało pisz, niestety mam doświadczenie w tym temacie ;(

o nie... Bardzo mi przykro.. lekarz powiedział, że to od jelitówki?

bardzo mi przykro. Jeśli chciałabyś napisac w tym trudnym czasie lub cos niepokoiłoby Cię ze strony tego co będzie się działo śmiało pisz, niestety mam doświadczenie w tym temacie ;(
Nie łudzę się, że coś się zmieni. Jak to lekarz powiedział, nie ma szans, żeby serce przestało i zaczęło bić.
Więc jeśli możesz mi opisać jak to wygląda to będę bardzo wdzięczna. Długo jest się w szpitalu czy tylko coś wstrzykują i do domu? Po jakim czasie powinno zacząć krwawić? Lubię się przygotowywać psychicznie na trudne chwile, jest mi wtedy łatwiej.

bardzo mi przykro, mam nadzieję, że masz wsparcie w tym trudnym czasie :(

Nie łudzę się, że coś się zmieni. Jak to lekarz powiedział, nie ma szans, żeby serce przestało i zaczęło bić.
Więc jeśli możesz mi opisać jak to wygląda to będę bardzo wdzięczna. Długo jest się w szpitalu czy tylko coś wstrzykują i do domu? Po jakim czasie powinno zacząć krwawić? Lubię się przygotowywać psychicznie na trudne chwile, jest mi wtedy łatwiej.
tak mogę opisać , wyślę Ci wiaodomosc prywatna

reklama
Tak, bo w tamten czwartek było wszystko ok i było serduszko. A ja złapałam to w weekend. Już nie wspomnę, że teraz biję się w pierś, po co mi te goście były. Ale czasu nie cofnę.
a kiedyś pisałaś o ustaniu bólu piersi? To chyba po wizycie tej dobrej. Myślisz ze wtedy już to się stało czy później?

Do góry