reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2024

reklama
wspaniale 😂😂😂 ja codziennie się budzę ok 4 i czuję mega głód. Czasem uda mi się znów zasnąć a czasem muszę wstać i zjeść kanapkę.
Ja w zeszłym tygodniu miałam tak o 3 🤣 myślałam, że nie zasnę, ale myślę "No nie, przecież nie będę jeść o tej porze" I z bólem głodnego brzucha jakoś zasnęłam 🤣

Silne mdłości z pojedynczymi wymiotami, ogólnie czułam sie tak,, ciążowo'' niskie ciśnienie ciagle bylo mi słabo, bóle brzucha pachwin a tu nagle poza piersiami to wogole nic nie czuje jakbym w ciąży nie była 😔 i tak od jakiś 4 dni nagle taka cisza😔
trzymam kciuki żeby było ok. Ja jestem w 10 tyg i gdyby nie brak okresu i bolące piersi to bym się nie zorientowała. Zero objawów. Może u Ciebie poprostu powoli już mija ten cięższy czas.

trzymam kciuki żeby było ok. Ja jestem w 10 tyg i gdyby nie brak okresu i bolące piersi to bym się nie zorientowała. Zero objawów. Może u Ciebie poprostu powoli już mija ten cięższy czas.
Być może ale nie będę mieć spokojnej głowy dopóki nie zobaczę bijacego serduszka na ekranie 😔 o 18 sie okaże, może ktoś tez tak miał ze nagle mu objawy przeszły i było ok?

Ja dziś zrobiłam wszystkie badania. Wirusowe- kiła, toxo, HIV, morfologię, cukier, tarczycowy pakiet, mocz, grupa krwi itp... No trochę tego było. Wyszło prawie 500 zł ale dzięki PZU zapłaciłam 54 ☺️☺️
ja miałam dziś podobny pakiet, tylko bez kiły, pewnie później zleci i bez TSH - bo robiłam prywatnie i mu pokazałam żeby od razu leki wdrożył

reklama
Ja miałam w poprzedniej ciąży taką dużą torbiel, 10cm chyba nawet 10,5, ale nie sprawiała bólu i też tylko obserwacja, torbiel miała się wchłonąć, ewentualnie oczyścić po porodzie.
@Stokrotkaaaa 7 cm to sporo, ale na moim przykładzie nic nie musi się wydarzyć. Ja leków nie dostałam i po porodzie faktycznie torbieli nie było.
Dzięki za informację:) rozumiem, że miałaś ja przez całą ciążę i dopiero po porodzie się wchloneła?

Do góry