Mirabelove
Fanka BB :)
tylko dlatego ze wynik był niejednoznaczny i wskazywało prawdopodobieństwa występowania wady na 60%. Nawet Pani z laboratorium dzwoniła do nas w weekend ze kontaktowało się nimi Sanco bo nie do końca wiedzieli co mają z takim przypadkiem zrobić.będę robić pierwszy raz te testy, myślałam o sanco, a dlaczego masz z nim źle wspomnienia? Znajomi robili nifty, ale to 3 lata temu, byli zadowoleni.
U mnie dzisiaj spokojnie, ciągnie mnie w pachwinach, to odpoczywam, w niedzielę mam imprezę, więc jutro już trzeba sprzątać i tort ogarnąć. Syn nie chce z cukierni, najbardziej mu smakuje
Wiec to bardziej przez moje złe wspomnienia, Sanco było mocno wspierające - od razu proponowali gdzie mogę zrobić amnio.
Tralalala25, wg mnie to bardzo dobry wybór, zwłaszcza ze refundują w razie czego prywatnie amniopunkcje.
Paula559, wiem co czujesz ja cały tydzień pracowałam z domu i to mnie ratowało - rano mdłości a popołudniu spanko. Powiedziałam ze jestem przeziębiona przez klime (co akurat było trochę prawda). Jeśli tylko masz taką możliwość to bierz L4