No właśnie nie za bardzo.Większość czasu spędzam na kanapie hehe ale boję się tych bliźniaków i tak sobie przez to myślę,że mi się tak bardzo macica rozciąga dlatego bolimagnez polecam, na pewno nie zaszkodzi a może pomóc. A nie forsujesz się zbytnio w ciągu dnia ?
reklama
Całkiem sporo.Białko jaja.To normalne.W pierwszej ciąży na tym etapie lała sie ze mnie woda dosłownieDziewczyny a dużo macie śluzu na wkładce? Jakiego koloru? Pytanie dość intymne a dla mnie ważne
ja mam kremowy, nie za wiele, dopiero na dalszym etapie produkuje takie ilości, że w tamponach chodzę, bo mnie to dorpowadza do szalu. Pytalam na poprzedniej wizycie czy taki kremowy jest ok, ogladala i mówiła, ze jest dobry.Dziewczyny a dużo macie śluzu na wkładce? Jakiego koloru? Pytanie dość intymne a dla mnie ważne
Ja mam dzis o 13.10 wizytę.
Co do samopoczucia, strasznie mi slabo, wczoraj i dziś wciąż leze, już się wydawało, ze jest lepiej z siłami, ale od wczoraj znow kakas masakra. Nie miałam aż tak w poprzednich ciążach, ale mose wiek i zmęczenie obecnymi dziecmi robia swoje.
Co do samopoczucia, strasznie mi slabo, wczoraj i dziś wciąż leze, już się wydawało, ze jest lepiej z siłami, ale od wczoraj znow kakas masakra. Nie miałam aż tak w poprzednich ciążach, ale mose wiek i zmęczenie obecnymi dziecmi robia swoje.
Jestem po wizycie, jest zarodek, serduszko bije
Byłam na NFZ i ani nie widziałam nic, ani zdjęcia nie mam. Zastanawiam się czy jednak nie zacząć prywatnie chodzić. Ta lekarka taka mało mówna, poważna.
Ale najważniejsze, że wszystko dobrze. Mam zrobić badania teraz.
Byłam na NFZ i ani nie widziałam nic, ani zdjęcia nie mam. Zastanawiam się czy jednak nie zacząć prywatnie chodzić. Ta lekarka taka mało mówna, poważna.
Ale Ci zazdroszczę ja dopiero jutro wizyta ale na USG nie liczę dopiero skierowanie dostanę pewnie i będę miała kartę ciąży zakładanąJestem po wizycie, jest zarodek, serduszko bije
Marta_322332
Fanka BB :)
super. Bardzo się cieszę. Ja wczoraj byłam prywatnie wyjątkowo bo normalnie chodzę na PZU i wizyta mnie kosztowała 350 zł... Więc dzięki Bogu za pakiety medyczneJestem po wizycie, jest zarodek, serduszko bije
Marta_322332
Fanka BB :)
czemu nie liczysz na USG?? Ja mam 9 tydzień i nadal nie mam karty ciążyAle Ci zazdroszczę ja dopiero jutro wizyta ale na USG nie liczę dopiero skierowanie dostanę pewnie i będę miała kartę ciąży zakładaną
Bo najpierw trzeba mieć skierowanie żeby się zapisać.Ostatnio jak czekałam na swoją kolej to starsza kobieta się zapisywała to dostała termin na połowę października,mam nadzieję,że ciężarne tyle nie czekają bo będę musiała czekać na prenatalne prywatnie.U mnie 7w+1dczemu nie liczysz na USG?? Ja mam 9 tydzień i nadal nie mam karty ciąży
reklama
Ja mam też taki kremowy ale żółtyja mam kremowy, nie za wiele, dopiero na dalszym etapie produkuje takie ilości, że w tamponach chodzę, bo mnie to dorpowadza do szalu. Pytalam na poprzedniej wizycie czy taki kremowy jest ok, ogladala i mówiła, ze jest dobry.