reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2024

spokojnie, skoro pęcherzyk jest pusty, to być może coś było i obumarło, dla mnie bliźniaki toctez byłaby tragedia, tym bardziej, że chce jechać 320 km na porod do mojej Pani dr, a zaraz się przeprowadzam, twm bym miała mieszkac w apartamencie z mezem i dziecmi, ale przy bliźniakach to nie byłoby szans. Moje dzieci sa w spektrum, one beze mnie kilka dni przeżyłyby traume, już pomijam ewentualne pobyty w szpitalu w trakcie ciazy, a potem 2 moich dzieci i 2 noworodków, byc moze tez w spektrum, cxyli 5 razy gorszych, niz zaykle dzieci, nic tylko się powiesić. 🤷‍♀️ u mnie też widoczność w tej ciąży beznadziejna, ale mam nadzieję, że jutrzejsza wizyta wykluczy bliźniaki już na 100%, jakoś mi trochę moje bety nie mogą wyjść z głowy, Ty miałaś 3500, a ja w tym czasie 10.800. 😱 I dopiero tydzień później ten mini zarodek 2mm się udało odkopać.
Ja w 6tygodniu beta prawie 80tysięcy ...to mnie teraz nastraszyłaś 😬😬

reklama
Ja po covidzie do roku czasu miałam pot o zapachu cebuli... najlepsze jest to,że tylko ja to czułam
ja miałam 2x albo 3 jako zwykle przeziębienie i czułam zapach jakbym żula miała w nosie jednak to było na kilka miesięcy przed ciążą. Cebularz to ewidentnie efekt ciąży.

A mnie znowu zaczynają łapać nocne bóle podbrzusza 😓 ciekawe czemu to się nasila w nocy? W dzień jakoś tego nie czuje,może jakiś pojedynczy skurczyk.Tu troszkę troszkę, bardzo.troszke troszkę, bardzo.i tak całą noc

A mnie znowu zaczynają łapać nocne bóle podbrzusza 😓 ciekawe czemu to się nasila w nocy? W dzień jakoś tego nie czuje,może jakiś pojedynczy skurczyk.Tu troszkę troszkę, bardzo.troszke troszkę, bardzo.i tak całą noc
magnez polecam, na pewno nie zaszkodzi a może pomóc. A nie forsujesz się zbytnio w ciągu dnia ?

Dzień dobry wszystkim kwietniowka :) my się właśnie szykujemy na pierwszy dzień przedszkola. Oczywiście na śniadanie musiały wyjechać. Naleśniki.. smażę je 4 raz w przeciągu tygodnia 🤣

Dzień dobry wszystkim kwietniowka :) my się właśnie szykujemy na pierwszy dzień przedszkola. Oczywiście na śniadanie musiały wyjechać. Naleśniki.. smażę je 4 raz w przeciągu tygodnia 🤣
4 Raz? Wow 😀 moja młoda je sniadanie u dziadków, zaraz po pobudce nic nie wciśnie, ewentualnie danonka w tubce 🤣

Dzień dobry 🙂 u nas wczoraj wesoło, temperatura 37,5-38,5 i sporo luźnej 💩... niestety nie mogłam z nią dziś zostać 🙁 mam nadzieję, że przejdzie w miarę szybko...

reklama
Do góry