rozumiem, szalone koszty.z racji, że in vitro to muszę przyjmować progesteron i to on tyle kosztuje i zastrzyki i globulki
reklama
tez mam taką nadzieję, ogólnie nie mialam ani najmniejszej plamki krwi, dupka biore, ale magnezu nie, za dużo tych piguł dla mnie, oststnio silycwrocily, więc wczoraj polki szlifowałam, dzis skręcałam i lakierowalam, i mam się dobrze, więc liczę na to, że już dziada nie będzie lub znacznie się zmniejszył.Jutro, nie wiem czy się nie sypnelam gdzieś w odpowiedzi ale wydało mi się że dziewczyny tez jutro skupienie poziom 0. ciekawe jak sytuacja z krwiakiem u Ciebie, mam nadzieję że juz nie będzie po nim śladu
Mimi94
Fanka BB :)
No dużo ale czego się nie robi dla dzidzirozumiem, szalone koszty.
Bobry
Skoro testy ciążowe wyszły już wcześniej pozytywne, to nie jest plamienie implantacyjne. Beta rośnie dopiero po zagnieżdżeniuCzy któraś miała z was krwawienie implanatcyjne ? Wyszły mi lekkie kreski , później mocniejsza . Dziś termin spodziewanej miesiączki i mam 5 plamek małych jakby bardziej pod braz i nie wiem czy po prostu mi mię miesoaczka zaczyna gdzie nie miałam tak nigdy zazwyczaj było pełno krwi od razu .. czy to to plamienie . Nie wiem czy mam się martwić czy nie .. czy iść szybciej do lekarza bo lekarz dopiero 7 września mam .. czy poczekać i zobaczyć co się będzie działo ew iść na SOR
meli24
Moderator
Miałam plamienie implantacyjne w pierwszej i teraz w drugiej ciąży w dniu spodziewanej miesiączki, to jest taki brązowy ślad. Niepokojąca mogła by być żywa czerwona krew, natomiast takie brązowe plamienie jest normalne w tym czasie.Czy któraś miała z was krwawienie implanatcyjne ? Wyszły mi lekkie kreski , później mocniejsza . Dziś termin spodziewanej miesiączki i mam 5 plamek małych jakby bardziej pod braz i nie wiem czy po prostu mi mię miesoaczka zaczyna gdzie nie miałam tak nigdy zazwyczaj było pełno krwi od razu .. czy to to plamienie . Nie wiem czy mam się martwić czy nie .. czy iść szybciej do lekarza bo lekarz dopiero 7 września mam .. czy poczekać i zobaczyć co się będzie działo ew iść na SOR
anchela
mi lekarz powiedział ze dopóki nie ma żywej, czerwonej krwi to się niczym nie stresować, ze takie brązowe plamienie jest normaCzy któraś miała z was krwawienie implanatcyjne ? Wyszły mi lekkie kreski , później mocniejsza . Dziś termin spodziewanej miesiączki i mam 5 plamek małych jakby bardziej pod braz i nie wiem czy po prostu mi mię miesoaczka zaczyna gdzie nie miałam tak nigdy zazwyczaj było pełno krwi od razu .. czy to to plamienie . Nie wiem czy mam się martwić czy nie .. czy iść szybciej do lekarza bo lekarz dopiero 7 września mam .. czy poczekać i zobaczyć co się będzie działo ew iść na SOR
Majorkaaaa
Melduję się na koniec tego długiego dnia, padam już na pysk... Mamy 1 cm pasożyta z bijącym serduszkiem następna wizyta 19.09 i jak będzie ok to będzie karta ciąży. Przed ciążą robiłam morfologię, glukozę i tsh, na kolejną muszę mieć wyniki toxo.
Załączniki
Nie do końca, moje poronienie zaczęło się od brązowych plamień, które z dnia na dzień się nasilały. Po 2 tygodniach dopiero poszła krew.mi lekarz powiedział ze dopóki nie ma żywej, czerwonej krwi to się niczym nie stresować, ze takie brązowe plamienie jest norma
Plamienie implantacyjne też miałam, u mnie to delikatnie zaróżowiony papier, na bieliźnie nie było śladu.
Plamienie miałam niedługo przed spodziewaną miesiączka.Skoro testy ciążowe wyszły już wcześniej pozytywne, to nie jest plamienie implantacyjne. Beta rośnie dopiero po zagnieżdżeniu
reklama
Blondyna551!
Zaciekawiona BB
Ale wszystko Oki ?Plamienie miałam niedługo przed spodziewaną miesiączka.