reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2024

reklama
Ja też po wizycie :) serducho już było widać :) zdjęcia mam, ale widać akurat same cienie, ale udało się crl zlapac całe 3,6 mm szczęście :) chociaż doktor radzie narazie zbytnio się nie dzielić, ale wydaje mi się że jak by go coś niepokoiło faktycznie to by jednak powiedział. Dostałam eutyrox, bo tsh za wysokie. No i niestety torbiel na jajniku ale na razie do obserwacji, bez leków.
czemu się nie dzielić?ckurcze, potrafią podnieść na duchu ci lekarze... 🤷‍♀️

Witam sie po krótkiej przerwie🙂 do wizyty zostało mi 8 dni i już siedze jak na szpilkach, piersi nie bolą za to od wczoraj mam bóle brzucha i pelców, ale już takie permanentne, trwające po kilka godzin.... bardzo mnie to stresuje, chciałabym wierzyć, że wszystko jest dobrze ale jako nerwicowiec mam w głowie czarne scenariusze 🙄 wczoraj też mocno bolała mnie głowa. W dodatku mam totalny jadłowstręt, na nic nie mam ochoty, niektóre rzeczy wręcz mnie odrzucają, jem tylko by uniknąć pogorszenia mdłości, rzyganka jak narazie nie było👍
Do przyszłej środy to ja jajko zniosę, zwłaszcza że jeszcze nie widziałam ani serduszka ani nawet zarodka bo byłam na wizycie w 5+2. Dzisiaj już 7+1, na wizycie bedzie 8+2

Czy któraś miała z was krwawienie implanatcyjne ? Wyszły mi lekkie kreski , później mocniejsza . Dziś termin spodziewanej miesiączki i mam 5 plamek małych jakby bardziej pod braz i nie wiem czy po prostu mi mię miesoaczka zaczyna gdzie nie miałam tak nigdy zazwyczaj było pełno krwi od razu .. czy to to plamienie . Nie wiem czy mam się martwić czy nie .. czy iść szybciej do lekarza bo lekarz dopiero 7 września mam .. czy poczekać i zobaczyć co się będzie działo ew iść na SOR

Czy któraś miała z was krwawienie implanatcyjne ? Wyszły mi lekkie kreski , później mocniejsza . Dziś termin spodziewanej miesiączki i mam 5 plamek małych jakby bardziej pod braz i nie wiem czy po prostu mi mię miesoaczka zaczyna gdzie nie miałam tak nigdy zazwyczaj było pełno krwi od razu .. czy to to plamienie . Nie wiem czy mam się martwić czy nie .. czy iść szybciej do lekarza bo lekarz dopiero 7 września mam .. czy poczekać i zobaczyć co się będzie działo ew iść na SOR
Ja miałam teraz plamienie implantacyjne 😊 a to moja 3 ciąża, wcześniej nie miałam 😅 spokojnie, nigdzie nie musisz jechać, obserwuj czy nie rozwinie się normalne krwawienie, jak zaraz minie, to na pewno implantacja 😉 tym bardziej, że na brązowo, a nie żywa krew 😊

reklama
być może masz niski progesteron, ja bym zrobila jutro betę i progesteron i poszla z wynikami od razu do gina, być może ciaza się nie rozwija, to wykaże beta, a być może właśnie masz niski progesteron lub krwiaczek czy cokolwiek innego, wtedy gin przepisze progesteron na podtrzymanie.

Do góry