o matko? A tocciazowe leki 600 zł???Jestem po wizycie w klinice. Jest serduszko 5+6 wszystko wygląda pięknie robiłam jeszcze raz progesteron i się zdziwiłam... 70zl gdzie normalnie płacę 40zl.. No cóż... Wizyta 300, Prog 70 i apteka 600 1000 w 1.5h
reklama
jutro, tak? Bo patrze na zegar i mi nie gra. Ja mam w czwartek o 13.I ja dołączam do wizyt, mam o 16.20. Trzymam kciuki za Was dziewczyny
czemu się nie dzielić?ckurcze, potrafią podnieść na duchu ci lekarze...Ja też po wizycie serducho już było widać zdjęcia mam, ale widać akurat same cienie, ale udało się crl zlapac całe 3,6 mm szczęście chociaż doktor radzie narazie zbytnio się nie dzielić, ale wydaje mi się że jak by go coś niepokoiło faktycznie to by jednak powiedział. Dostałam eutyrox, bo tsh za wysokie. No i niestety torbiel na jajniku ale na razie do obserwacji, bez leków.
powerpuff
Moderator
Jutro, nie wiem czy się nie sypnelam gdzieś w odpowiedzi ale wydało mi się że dziewczyny tez jutro skupienie poziom 0. ciekawe jak sytuacja z krwiakiem u Ciebie, mam nadzieję że juz nie będzie po nim śladujutro, tak? Bo patrze na zegar i mi nie gra. Ja mam w czwartek o 13.
Ewela264
Fanka BB :)
no właśnie nie wiem, a szczerze wolałam nie dopytywać, zobaczymy co jutro na wizycie mi powiedzą. Narazie trzymam się tego że po prostu czasem tak bywa że ciąża się niestety zatrzymuje, i dlatego tak powiedziałczemu się nie dzielić?ckurcze, potrafią podnieść na duchu ci lekarze...
Kedia
Aktywna w BB
Witam sie po krótkiej przerwie do wizyty zostało mi 8 dni i już siedze jak na szpilkach, piersi nie bolą za to od wczoraj mam bóle brzucha i pelców, ale już takie permanentne, trwające po kilka godzin.... bardzo mnie to stresuje, chciałabym wierzyć, że wszystko jest dobrze ale jako nerwicowiec mam w głowie czarne scenariusze wczoraj też mocno bolała mnie głowa. W dodatku mam totalny jadłowstręt, na nic nie mam ochoty, niektóre rzeczy wręcz mnie odrzucają, jem tylko by uniknąć pogorszenia mdłości, rzyganka jak narazie nie było
Do przyszłej środy to ja jajko zniosę, zwłaszcza że jeszcze nie widziałam ani serduszka ani nawet zarodka bo byłam na wizycie w 5+2. Dzisiaj już 7+1, na wizycie bedzie 8+2
Do przyszłej środy to ja jajko zniosę, zwłaszcza że jeszcze nie widziałam ani serduszka ani nawet zarodka bo byłam na wizycie w 5+2. Dzisiaj już 7+1, na wizycie bedzie 8+2
Blondyna551!
Zaciekawiona BB
Czy któraś miała z was krwawienie implanatcyjne ? Wyszły mi lekkie kreski , później mocniejsza . Dziś termin spodziewanej miesiączki i mam 5 plamek małych jakby bardziej pod braz i nie wiem czy po prostu mi mię miesoaczka zaczyna gdzie nie miałam tak nigdy zazwyczaj było pełno krwi od razu .. czy to to plamienie . Nie wiem czy mam się martwić czy nie .. czy iść szybciej do lekarza bo lekarz dopiero 7 września mam .. czy poczekać i zobaczyć co się będzie działo ew iść na SOR
Mimi94
z racji, że in vitro to muszę przyjmować progesteron i to on tyle kosztuje i zastrzyki i globulkio matko? A tocciazowe leki 600 zł???
Będzie_dobrze
Ja miałam teraz plamienie implantacyjne a to moja 3 ciąża, wcześniej nie miałam spokojnie, nigdzie nie musisz jechać, obserwuj czy nie rozwinie się normalne krwawienie, jak zaraz minie, to na pewno implantacja tym bardziej, że na brązowo, a nie żywa krewCzy któraś miała z was krwawienie implanatcyjne ? Wyszły mi lekkie kreski , później mocniejsza . Dziś termin spodziewanej miesiączki i mam 5 plamek małych jakby bardziej pod braz i nie wiem czy po prostu mi mię miesoaczka zaczyna gdzie nie miałam tak nigdy zazwyczaj było pełno krwi od razu .. czy to to plamienie . Nie wiem czy mam się martwić czy nie .. czy iść szybciej do lekarza bo lekarz dopiero 7 września mam .. czy poczekać i zobaczyć co się będzie działo ew iść na SOR
reklama
być może masz niski progesteron, ja bym zrobila jutro betę i progesteron i poszla z wynikami od razu do gina, być może ciaza się nie rozwija, to wykaże beta, a być może właśnie masz niski progesteron lub krwiaczek czy cokolwiek innego, wtedy gin przepisze progesteron na podtrzymanie.Czy któraś miała z was krwawienie implanatcyjne ? Wyszły mi lekkie kreski , później mocniejsza . Dziś termin spodziewanej miesiączki i mam 5 plamek małych jakby bardziej pod braz i nie wiem czy po prostu mi mię miesoaczka zaczyna gdzie nie miałam tak nigdy zazwyczaj było pełno krwi od razu .. czy to to plamienie . Nie wiem czy mam się martwić czy nie .. czy iść szybciej do lekarza bo lekarz dopiero 7 września mam .. czy poczekać i zobaczyć co się będzie działo ew iść na SOR