reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2024

U mnie combo: mdłości, przeziębienie i jęczącą 3-latka na pokładzie 🤪 na szczęście przeziębienie już mija, a dzięki klimatyzacji jako tako funkcjonujemy. Pierwsza wizyta w piątek (5+5) :)

reklama
Ja bez zmian, pobudka przed 6 na sikanie, piersi z rana to myślałam, że mi wybuchną, ale już się uspokoiły trochę 😂 próbowałam zjeść w końcu jakieś surowe warzywo, ale mój brzuch dalej odmawia 😂 dzisiaj 6+2, o 14:30 usg ciąży w luxmedzie, w czwartek wizyta u ginekologa :) w piątek od mojej gin dostałam zielone światło do treningów, więc dzisiaj w końcu się ruszyłam, jeny jak na to czekałam 💪🏻

Ja bez zmian, pobudka przed 6 na sikanie, piersi z rana to myślałam, że mi wybuchną, ale już się uspokoiły trochę 😂 próbowałam zjeść w końcu jakieś surowe warzywo, ale mój brzuch dalej odmawia 😂 dzisiaj 6+2, o 14:30 usg ciąży w luxmedzie, w czwartek wizyta u ginekologa :) w piątek od mojej gin dostałam zielone światło do treningów, więc dzisiaj w końcu się ruszyłam, jeny jak na to czekałam 💪🏻
A co to za treningi? Ja zastanawiam się nad jazdą na rowerze, ale trochę obawiam się upadku. Jak Wy uważacie, jeździcie na rowerze?

Ja to czekam na zielone światło od mojego organizmu 🤣🤣🤣🤣 na razie treningiem jest zrobienie prania czy opróżnienie zmywarki 😔

Witam się I ja, zrobilam sobie przez weekend odcięcie od telefonu i 100 procent czasu poświęciłam dzieciakom i mężowi. Dzisiaj od samego rana ogarniam z mężem sprawy w urzędach, bylam tez u lekarza medycyny pracy bo konczyly mi się badania. Mam wrażenie że coraz bardziej nic mi się nie chce, nie mam na nic siły, oby to przeszło wraz z minięciem pierwszego trymestru bo nie robię totalnie nic a chciałam chociaż chodzić na dłuższe spacery w ramach jakiejkolwiek aktywności fizycznej :(
Trzymam kciuki za wszystkie dzisiejsze wizyty ❤️

reklama
A co to za treningi? Ja zastanawiam się nad jazdą na rowerze, ale trochę obawiam się upadku. Jak Wy uważacie, jeździcie na rowerze?
Ja się ostatnio przejechałam po wsi sama, potem trochę z małą i za kilka dni znowu, ale krotki odcinek, bo przez ten upał nie chciało mi się robić kółka po wsi z obciążeniem 🤣 w pierwszej ciąży nie jeździłam, ale jak było cieplej to już był półmetek więc nawet mi to do głowy nie przyszło 🙂

Do góry