Nie mam tabelki. Może dostanę wraz z wynikiem pappaJest tabelka ktora powinnaś mieć po prenatalnych. Tam są zaznaczone ryzyka i sa one zależne od wieku i crl. U mnie tez bobo inaczej sie ułożył i zwiększyło się nt. Kiedyś na pierwszych prenatalnych u corki usłyszałam że musi być odpowiednia pozycja, bo jak się dziecko zegnie to i może być pomiar większy. Ile w tym prawdy niestety nie wiem, lekarzem nie jestem. ...
reklama
Charlotte21
Fanka BB :)
A całkiem możliwe. U mnie alurta dostałam wyliczenia a będą uzupełniane o test papa w przyszłym tygodniu.Nie mam tabelki. Może dostanę wraz z wynikiem pappa
Oo to trochę nas z 20.04 jest
Myślę że trzeba poczekac na wyniki i mieć czarne na.bialym + recenzja lekarza.
W Internecie już sama doświadczyłam że głupoty piszą takie ,naprawdę będzie dobrze .
Trzymam za nas kciuki.
Witajcie nowe dziewczyny ❤
Myślę że trzeba poczekac na wyniki i mieć czarne na.bialym + recenzja lekarza.
W Internecie już sama doświadczyłam że głupoty piszą takie ,naprawdę będzie dobrze .
Trzymam za nas kciuki.
Witajcie nowe dziewczyny ❤
Kimiko
Moderator
Witaj. Wiem, ze łatwo mówić, ale poczekaj spokojnie na wyniki. Stres na zapas nic nie da, a tylko szkodzi. Już dwie dziewczyny miały wysokie ryzyka - jedna 1:32, druga 1:78 - i obie po Nifty odetchnęły z ulgą. Tak wiec trzymam kciuki i nic się nie martwCześć Dziewczyny!
Dołączą do Was kwietniowa mama (20.04.2023) najprawdopodobniej dziewczynki
Do tej pory wszystko przebiegało idealnie - wszystkie badania oraz USG.
Wszystko zmieniło się po badaniach prenatalnych 1 trymestru. USG wyszło wzorowe natomiast PAPP-A beznadziejna i ryzyko Zespołu Downa skoczyło mi z niskiego na 1:32
Obecnie czekam na wynik NIFTY ale to czekanie jest wykańczające. Jestem jednak dobrej myśli
Bedzie dobrze. Dopóki lekarz nic nie stwierdzi nie ma co się nakręcac. Że stresu nic dobrego nie ma.
Poszłam na cito dziś do gina prywatnie z racji na bol piersi ,okazało się, że pomalu przyszła laktacja. Ja zatrzymywalam laktacje w poprzedniej ciazy i sama sobie teraz przyszła...
Nie dogodzisz jedne nie mają pokarmu drugie aż nad to .
Przy okazji mnie zbadal doktorek, powiedział że wszystko gra A mnie dziś tak wydelo mam nadzieję że mi tak nie zostanie Poki co bo nie wygląda to na mały brzuszek❤
Jak się dziś czujecie ,jak Wasze brzuszki ,widoczne już?
Poszłam na cito dziś do gina prywatnie z racji na bol piersi ,okazało się, że pomalu przyszła laktacja. Ja zatrzymywalam laktacje w poprzedniej ciazy i sama sobie teraz przyszła...
Przy okazji mnie zbadal doktorek, powiedział że wszystko gra A mnie dziś tak wydelo mam nadzieję że mi tak nie zostanie Poki co bo nie wygląda to na mały brzuszek❤
kasienka862
Ja to się śmieje ze mój brzuch to spozywczo-wzdeciowy :-) ale w pracy koleżanka stwierdziła że jednak już widać i to napewno nie jest spozywczy :-) a aktualnie u mnie 14t4d :-)
Daanaa
widoczneBedzie dobrze. Dopóki lekarz nic nie stwierdzi nie ma co się nakręcac. Że stresu nic dobrego nie ma.
Wyskoczył z nienacka jak grzyby po deszczu ;D
Załączniki
reklama