reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2023

Daana A na kiedy masz termin...
Spory ten Twój brzunio.❤❤🥰
Niesamowite to ,że jesteśmy w tym samym miesiącu A zupełnie inne ksztalty, gabaryty 😂🥰

reklama
Cześć:) czytam Was od jakiegoś czasu ale nie udzielałam się. Na pokładzie prawdopodobnie dziewczynka, w domu 7latek:) termin na 9 kwietnia:) ta ciąża jest zupełnie inna, problemy z cerą, zmęczenie, brak sił na cokolwiek, serce mocno mi bije, wczoraj myślałam że mi wyskoczy.ogolnie na pewno więcej narzekam w tej ciąży haha

Cześć:) czytam Was od jakiegoś czasu ale nie udzielałam się. Na pokładzie prawdopodobnie dziewczynka, w domu 7latek:) termin na 9 kwietnia:) ta ciąża jest zupełnie inna, problemy z cerą, zmęczenie, brak sił na cokolwiek, serce mocno mi bije, wczoraj myślałam że mi wyskoczy.ogolnie na pewno więcej narzekam w tej ciąży haha
Witaj🙂 ja 3 ciaza i tez inna totalnie, ale zwalam na wiek🙂

U mnie też 3 i zupełnie wszystko inaczej 😂😁😁
Aż jestem w szoku 😂🥰
Macie wybrane,wytypowane imiona już ?😁😁
My mamy imiona już dawno wybrane 😁 teraz tylko czekamy aż się dowiemy kto to będzie, ale o naszych typach nie mówimy póki nie mamy pewności czy dziewczynka czy chłopak. Dość szybko wybraliśmy imiona i nie powiem bo to były moje pomysły, ale mężowi od razu przypadku do gustu 😜

reklama
Do góry