reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2023

reklama
Ja mialam dla chłopca,w domu dwie dziewczyny Nina i Anastazja 🥰😊😁😁😁
A tu trzecia dziewczynka.teraz celuje w proste imiona o ile mozna to tak nazwać Kasia ,Ania albo Ela 😂😂😂
Ela bardzo bardzo mi się podoba 🙂 a Elżbieta to juz w ogóle 😍
Ale babcia męża tak miała na imię, a jednak nie chce dawać imienia po żadnym z przodków 😅 jakbym się zgodziła na Ele to zaraz dla chłopaka grany byłby Stanisław, którego nie jestem w stanie przyjąć 🤷

Daana A na kiedy masz termin...
Spory ten Twój brzunio.❤❤🥰
Niesamowite to ,że jesteśmy w tym samym miesiącu A zupełnie inne ksztalty, gabaryty 😂🥰
22.03 wg USG 23.03 wg miesiączki xd a w karcie ciąży mam wpisane 3.04 ;D nie mam pojęcia czym się sugerować. Doktor mówiła że marzec, ale ja już się zżyłam z kwietniowkami więc nigdzie się stąd nie wybieram. Xd

Gonia czy masz już wyniki z nifty?
Ja otrzymałam dzisiaj i mam wynik 1>20 duże ryzyko T:21. Jestem załamana . Pappa był 1:42. Zastanawiam się nad ampiunkcją

Gonia czy masz już wyniki z nifty?
Ja otrzymałam dzisiaj i mam wynik 1>20 duże ryzyko T:21. Jestem załamana . Pappa był 1:42. Zastanawiam się nad ampiunkcją
Tutaj dużo dziewczyn na forum, w innych wątkach, pisze o aminopunkcji. Jestem pewna, że jak do nich napiszesz to pomogą. Kilka bardzo pozytywnych scenariuszy, gdzie ten test potwierdził, że dziecko jest zdrowe. Wiem, że jest minimalne ryzyko, ok 1% przy testach inwazyjnych. To musi być mega stresujące - pisz prywatnie jak potrzebujesz pogadać.❤️

reklama
Do góry