reklama
IwonaL
Fanka BB :)
Współczuje braku apetytu. Dobrze, że pomimo złego samopoczucia zaliczyłas spacer. Liczą się małe zwycięstwaMy mieszkamy w Anglii wiec tez celuje w imiona, które będą łatwe do wymówienia po angielsku. Ale my jeszcze nie znamy płci, wiec mamy czas
Ja dziś kiepsko się czuje. Spałam w dzień, później spacer zaliczyliśmy i wrzuciłam kurczaka do pieczenia, ale ja apetytu nie mam zupełnie. Mdli mnie dalej, wiec ciezko o normalne jedzenie
Dziewczynki. Dziś 12+2. Od dwóch dni mam zaparcia na maxa ( czuję się zagazowana i mam problem z wypróżnianiem). Wczoraj wieczorem zaczęłam mieć skurcze po prawej stronie brzucha / podbrzusza. Męczyło mnie to w nocy. Wzięłam nospe max i magnez ale cały czas czuję delikatne skurcze po tej stronie ( raz bliżej pachwiny , raz koło jajnika) .. Zaczynam panikować. Czy to może być od jelit czy może to skurcze przepowiadające coś złego czy któraś z Was tak miała i było ok ?
Hejka miałam to samo i czasami nadal miewam niestety codziennie rano jem (przed śniadaniem ) mały jogurt z prażonym siemieniem lnianym, problem z zaparciami zniknął Na wzdęcia, z tego co mi lekarz mówił, nie ma sposobu, ja żeby jakoś je zmniejszyć pije bardzo dużo wody i jest lepiejDziewczynki. Dziś 12+2. Od dwóch dni mam zaparcia na maxa ( czuję się zagazowana i mam problem z wypróżnianiem). Wczoraj wieczorem zaczęłam mieć skurcze po prawej stronie brzucha / podbrzusza. Męczyło mnie to w nocy. Wzięłam nospe max i magnez ale cały czas czuję delikatne skurcze po tej stronie ( raz bliżej pachwiny , raz koło jajnika) .. Zaczynam panikować. Czy to może być od jelit czy może to skurcze przepowiadające coś złego czy któraś z Was tak miała i było ok ?
Muszę zmienić pieczywo. Ostatnio za dużo białego wleciało. Z pełnoziarnistym już tak nie było. Napisałam do mojego gina i twierdzi, że te skurcze co mu opisałam bankowo od zaparć. Co ciekawe ..już przeszły oby nie wróciłyHejka miałam to samo i czasami nadal miewam niestety codziennie rano jem (przed śniadaniem ) mały jogurt z prażonym siemieniem lnianym, problem z zaparciami zniknął Na wzdęcia, z tego co mi lekarz mówił, nie ma sposobu, ja żeby jakoś je zmniejszyć pije bardzo dużo wody i jest lepiej
Ogólnie to moja 5 ciąża ...ale 1która rozwija się do tego etapu idealnie i jest po wdrożeniu leczenia immunologicznego.Strusio super kochanie .To Twoja pierwsza pociecha ?
Co do zaparc to miałam w 1wszej ciazy . Stosowalam gotowane jabłka, sliwki i herbatę z koperku A od parcia to zad mnie tak bolal że hej
Mam nadzieję, że tym razem już będzie dobrze
Mi myślałam że wystrzeli brzuch...a skurcze mialam takie i wszystko wew brzucha zatrzymane ( czytaj gazy ) że myślałam, że eksploduje
reklama
ladyCaroline
Początkująca w BB
Ja właśnie zaczęłam 12 tydzień i tak wszystko mi minęło jak ręką odjąl. Jedyne co mi zostało to wysypana twarzA ja mam pytanie. Czy to normalne, że pod koniec 11 tc ( jutro zaczynam 12tc ) czuję się lepiej? Mdłości mniejsze, więcej energii? Jak to u Was było ?