reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2023

Hej 8-)
Nie było mnie cały wieczór a tu tyle stron napisałyście :-)
Ja już też chcę wątek prywatny.... sądzę że ta listę co jest można zamknąć bo nie zaowazylam na niej aby ktoś więcej się tu udzielał .. A Wy jak myślicie ?
Co tam porabiacie ?? Ja jestem w pracy na dyżurze.. ale tylko do 13. Mam zalecenie od lekarza 2 dni leżeć...Tylko hm.... same wiecie jak to jest.. zawsze robota się znajdzie.. a ja mam sporo do zrobienia....

Pozdrawiam :-) I najlepiej będzie jak będzie się tu unikać dyskusji z niektórymi osobami bo też jest opcja w kogoś niku jak "ignoruj " i wtedy posty tej osoby nie są dla Waa widoczne :-) 😀

Też pisalyscie o tych testach... Ja mam tylko nadzieję że prenatalne wyjdą dobrze...

reklama
Hej 8-)
Ja już też chcę wątek prywatny.... sądzę że ta listę co jest można zamknąć bo nie zaowazylam na niej aby ktoś więcej się tu udzielał .. A Wy jak myślicie ?
Co tam porabiacie ?? Ja jestem w pracy na dyżurze.. ale tylko do 13. Mam zalecenie od lekarza 2 dni leżeć...Tylko hm.... same wiecie jak to jest.. zawsze robota się znajdzie.. a ja mam sporo do zrobienia....

Pozdrawiam :-) I najlepiej będzie jak będzie się tu unikać dyskusji z niektórymi osobami bo też jest opcja w kogoś niku jak "ignoruj " i wtedy posty tej osoby nie są dla Waa widoczne :-) 😀
Właśnie zrobiłam listę. Zgłosiło się 29 osób, wybrałam 25 które się udzielają trochę dłużej niż 3-5 postów. Co Wy na to?

Hej 8-)

Też pisalyscie o tych testach... Ja mam tylko nadzieję że prenatalne wyjdą dobrze...

Jeśli chodzi o opcje "ignoruj" to właśnie tak zrobiłam z wpisami jednej z Pań...

Skoro lekarz kazał leżeć to chyba lepiej się dostosować albo poprosić kogos o pomoc.

Ja też czekam na te badania. 11 długich dni zostało... 🙄

Mogę wysłać listę do aniaslu, tylko jeszcze przydałaby się jedna osoba do moderowania, bo ja tak trochę cierpię na "niedoczas" 😜

reklama
Do góry