reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2023

Nawet nie będę tego komentować ;) zabawne jesteście.
Przecież nikt jej się butami w wątek nie wpiernicza i nie mądruje się na temat zapłodnienia na wątkach o staraniu o dziecko. My tutaj oczekujemy tego samego, zeby nikt obcy nie mieszal sie w nasze sprawy. Nie jesteśmy głupie, żeby nie wiedzieć jak działa l4 czy jak zus kontroluje kobiety w ciąży, bo wiem że to się zdarza. Jej wypowiedzi były naprawdę zbędne, a tylko zirytowały dziewczyny.

reklama
@aniaslu ja myślę, że można dyskutować na różne tematy (też uważam, że Polska i l4 ciążowe to komedia bo w innych krajach tego nie ma i cieszę się, że ZUS wziął się za kontrolę i dużo osób zwraca nienależnie pobrane pieniądze) ale jednak nikt nie ma prawa wyzywać kogoś od patologi i psychicznych.. Trochę ponosi niektóre osoby na tym forum.

Przecież nikt jej się butami w wątek nie wpiernicza i nie mądruje się na temat zapłodnienia na wątkach o staraniu o dziecko. My tutaj oczekujemy tego samego, zeby nikt obcy nie mieszal sie w nasze sprawy. Nie jesteśmy głupie, żeby nie wiedzieć jak działa l4 czy jak zus kontroluje kobiety w ciąży, bo wiem że to się zdarza. Jej wypowiedzi były naprawdę zbędne, a tylko zirytowały dziewczyny.
forum jest publiczne i każdy może się udzielać na każdym wątku, a jeśli piszecie o czymś otwarcie z czym nie zgadza się większość społeczeństwa to trzeba się liczyć, że może zostać skomentowane ❤️
Jeśli chcesz też możesz udzielać się na staraczkach i zdradzić sekret zajścia w ciążę trzy dni po owulacji - bo tego to nawet medycyna nie zna, a co dopiero zwykłe staraczki 🥰 także jesteś mile widziana

Kinia, nie ladne zachowanie... nie przypominam sobie aby Olka cie obraziła wiec Twój komentarz jest bardzo nie na miejscu. Jeśli masz coś jej do powiedzenia to napisz na priv bo w tym momencie gownoburze rozkręciłaś Ty 🤷🏽‍♀️ temat już dawno był zamknięty a teraz znowu wałkujecie od początku...
Tak się składa, że kiedyś na nią trafiłam na jakimś wątku. Byłam tutaj nowa na forum i o coś się zapytałam. Zostałam zjedzona na samym początku " bo jakim prawem zadaje pytanie w nie swoim wątku "
Zresztą temat uważam za zamknięty. Nie mam zamiaru się kłócić w szczególności, że należymy do tego samego wątku a żadnych niedomówień nie chce.

KONIEC TEMATU.

To ja skomentuje 😄
A wyzywanie od psycholek, patolek i atencjuszek jest taktowne?
ja nikogo nie obrażałam więc to chyba jednak nie do mnie. Za to mnie też uderzyło zachowanie olki, stąd rozumiem reakcję dziewczyn. I nie, nie jestem na L4, jednak moja niechęć do L4 nie uprawnia mnie do moralizowania innych na siłę. Niech każdy żyje swoim życiem z konsekwencjami tego życia.
PS z tą atencją, to nie uważam tego za wyzwisko :D

Szkoda nerwów na takie przepychanki Kobietki.
A ja się z Wami niestety żegnam. Było mi bardzo miło z Wami tutaj być i trzymam za każdą z Was kciuki i aby każda bez stresu dotarła do szczęśliwego porodu💓.
Wczoraj poroniłam w szpitalu sama, ale dziś miałam zabieg łyżeczkowania jeszcze, bo po moich krwotokach co 2 dzień było tam jeszcze sporo skrzepów i gorączkuje. To była nierówna walka dla mnie.. już nie dawałam rady.
Może znajdę jakiegoś specjalistę od mojej patologicznej macicy i kiedyś będzie dobrze:).
Tak mi przykro Kochana. 😭

A ja się z Wami niestety żegnam. Było mi bardzo miło z Wami tutaj być i trzymam za każdą z Was kciuki i aby każda bez stresu dotarła do szczęśliwego porodu💓.
Wczoraj poroniłam w szpitalu sama, ale dziś miałam zabieg łyżeczkowania jeszcze, bo po moich krwotokach co 2 dzień było tam jeszcze sporo skrzepów i gorączkuje. To była nierówna walka dla mnie.. już nie dawałam rady.
Może znajdę jakiegoś specjalistę od mojej patologicznej macicy i kiedyś będzie dobrze:).
ogromnie mi przykro, mocno wierzę, że z pomocą specjalistów, kiedyś się uda. Wszystkiego co dobre!

Serio, bardzo mi przykro :( trzymaj się cieplutko. Jak potrzebujesz daj sobie przestrzeń na emocje, jak nie, to to też jest ok.

reklama
oj tak bo my to ciemnogród i to jeszcze z tej gorszej warstwy społecznej i nie wiemy jak to działa! bez przesady to olka zaatakowala nas, a teraz w tym
szczególnym dla nas czasie to potrzebujemy spokoju a nie zbędnych emocji.

Biorąc pow uwagę, wasze słownictwo to w sumie tak xD (bo ja tam nigdzie nikogo nie wyzywałam)
Ale ja już pisałam, to świadczy tylko o piszących

No i ja będę wskazywać palcem, kto z tego wątku twierdzi, że ma ciąże z 3 dni PO owulacji xD takie mądrości faktycznie lepiej zachować dla siebie

czasami warto też zachować swoje mądrości dla siebie, zwłaszcza jak nikt o nie nie prosi. ;)
Wymądrzanie się na wątku, który kogoś kompletnie nie dotyczy tylko dla samego wymądrzania uważam za co najmniej mało taktowne, no ale co zrobić jak niektórym się aż tak nudzi, że szukają atencji na siłę.

A na jakiej podstawie wiesz, że mnie nie dotyczy? Jesteś moim ginekologiem?

Do góry