Mmiiaa
Fanka BB :)
Ja tez 20 troche tak, ale tez nie moge sie doczekaćJa 20 tez się denerwujecie?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja tez 20 troche tak, ale tez nie moge sie doczekaćJa 20 tez się denerwujecie?
ja 19.09 na 8:20 USG prenatalne, chwilę później PAPPA i w sumie się cieszę, że dostałam termin rano bo nie będę cały dzień się stresować... Ale już delikatny stresuję jest, a jeszcze tydzieńJa 20 tez się denerwujecie?
Gratulacje! Trzymam kciuki za dalsze powodzeniaHej dziewczyny,
Ostatnio trochę postanowiłam sie 'wylogować' z tego wszystkiego, bo po mojej ostatniej wizycie zaczęłam czytać i nie potrzebnie negatywnie się nakręcać. Do tego stopnia, ze jednego dnia złapałam taki mood, ze to napewno się nie uda, nie będzie tego dzidziusia itd, przepłakałam prawie cały dzien. Kolejnego dnia się obudziłam w lepszym nastroju, ale uznam, ze muszę trochę oczyścić głowie i nie nakręcać się do kolejnej wizyty, bo inaczej oszaleje.
I dziś w końcu trochę odetchnęłam. Byłam na wizycie w PL i okazuje się, ze wszystko jest w najlepszym porządku. To 8 tydzień dokładnie 7+4. Termin został wyliczony na 24.04. Czyli moje wyliczenia pierwotne były najbliższe tego wszystkiego. Naprawdę bardzo się cieszę i postaram się już nie nakręcać negatywnie Mimo, ze od poniedziałku muszę robić zastrzyki z heparyna. Mam nadzieje, ze u Was wszystko w porządku i trzymamy sie dalej w tym samym gronie, a nawet większym
Super to mamy w ten sam dzień ! Zawsze raźniejJa tez 20 troche tak, ale tez nie moge sie doczekać
Ja tez mam zastrzyki z heparyny od początku ciąży ;/Gratulacje! Trzymam kciuki za dalsze powodzenia
Ja to bym chciała druga dziewczynke, ale co by nie było, pokocham jak własne byle zdrowe
to tak jak my mamy synów, wiec bylabym przeszczesliwa gdyby okazalo sie ze pod sercem nosze corke. Oczywiście kochamWidzę że na 26 dużo prenatalnych. Moje też My pragniemy bardzo dziewczynki, ja mam dwóch chłopców i partner też chlopaka . Także w końcu by się przydała jakaś królewna Ale jam będzie chłopczyk, trudno, byleby zdrowe
Wg USG 12A który tc?