reklama
Darina87
Fanka BB :)
Hejka
Wczoraj lekarz powiedział że na 80% będzie chłopczyk )
Któraś z Was już wie?
Bonzur,
To niesamowite, ze już wiesz. Z miesiąc różnicy, może nawet nie i takie już wieści nie pamiętam czy masz już dzieci? Suuper ☺
Darina87
Jeszcze nie. Na rano do pracy więc nie mam jak zrobic. Dopiero w przyszłym tygodniu
Teraz dieta bez cukru, może się uda
Darina87
Pewnie tak. Albo od ciągłego otwierania okien przez koleżanki
Co za pindy
Darina87
Już po ! Melduje ze serce bije :-) 3,71 cm z usg wychodzi 10 tyg i 4 dni ( z om 10 tyg o 2 dni) wyglada jak zwinięty kosmita ;-) wyniki cukru w normie ;-) jedynie wynik różyczki norma 25 a ja mam 25,5 - przeciwciała w kl. IgM - reaktywny - może ktoś bardziej się na tym zna ?
Z różyczka nie pomogę, ale jak byłaś u lekarza to nic nie mówił?
Super wieści ❤ jaki duży kosmita
Darina87
Kochana nie stresuj się tak historiami innych, bo się wykończysz.
Prawda, że krew w ciąży to największy dramat dla oczu.. w szpitalu się trzymałam twardo, w mieszkaniu zeszły emocje i ryczałam. Musiałam to po prostu z siebie wypuścić, bo bym się udusiła. Moment usg to było moje być albo nie być. Ale czułam, że będzie dobrze.
Na dodatek wczoraj trzymały jeszcze emocje i wkręciłam sobie, że objawy mi minęły, a potem dowiedziałam się, że mój mąż w delegacji tak przeżył mój szpital, że sam wylądował na pogotowiu z atakiem serca. Bogu dziękuję, że to nie był zawał. Już jest ze mną.
A objawy i ból cycków są wciąż ze mną. Ile to stres może namieszać we wszystkim.
I do tej pory wypadają resztki starej, ciemnej krwi. Jeszcze się oczyszcza po tym krwawieniu, ale tylko na WC.
Omg jak się czuję mąż? Maskara
Nie potrafię właśnie nie przeżywać jak piszesz takie rzeczy
A mnie dzisiaj cycki nie bolą, a wy ciągle o tym, że brak objawów to większy stres i już mi mózg pracuje
Darina87
Jestem przerażona rano zobalało mnie podbrzusze ale myślałam że to normalne... Byłam w toalecie i na papierze przy podcieraniu zobaczyłam troszkę krwi i delikatne brązowe plamienie umówiłam się dziś do ginekologa sprawdzić czy wszystko jest dobrze z dzidzią miałam iść dopiero 26.09 na genetyczne. Trzymajcie kciuki żeby to plamienie nie było nic poważnego, żeby to może było od nadżerki która mam dziś mam 9+3. Od początku ciąży biorę duhapston 3x1 i od 7 tygodnia heparynę jestem załamana
Szybko przewijam, bo napewno już byłaś. Wierzę, że wszystko będzie dobrze
Darina87
Ja chyba na prenatalnych poprosze żeby o płci lekarz nie mówił, nie chce żeby mąż się ewentualnie później rozczarował od początku twierdzi, że będzie chłopak i wolę poczekać aż faktycznie będzie widać a na prenatalnych czasami można się przejechać. Aczkolwiek oczywiście, nie musi tak być pewnie zależy od umiejętności lekarza i ułożenia dziecka. Aż wam zazdroszczę że już niedługo macie prenatalne u nas dopiero w październiku pewnie jakiś drugi albo i trzeci tydzień października
Ja mam 5.10 prenatalne i czuję większy strach póki co niż radość. Jakoś ta płeć naprwdę schodzi dla mnie na dalszy plan jeżeli w grę wchodzi dokładne mierzenie i sprawdzianie czy wszystko w porządku.
Darina87
No połówkowe to już uwierzę w płeć mi jest obojętna byle było zdrowe.
O to czekamy do października
O to, to właśnie
reklama
Darina87
Dziewczyny przerąbane. Zapalenie oskrzeli, dostałam antybiotyk
O nie. Antybiotyk
Widocznie nie ma innego wyjścia. Kuruj się żeby szybko wyzdrowieć. I co l4?