26 razem idziemy będzie dobrze !Jestem po wizycie. Dzidzia na szczęście żywa ale znów mam dużego krwiaka ... Tydzień temu nic nie było. Plamienie mogło być przez niego. Lekarz kazał mi się oszczędzać. Leżeć i nic nie dźwigać. A ja i tak do tej pory bardzo się oszczędzam nie wiem skąd te krwiaki się biorą.. to już 3 od początku ciąży. Najważniejsza że moja dzidzia jest teraz doczekać do 26.09 do badania genetycznego, oby bez żadnych innych dolegliwości
reklama
Jakie wróżenie ? Na tym usg to już można nawet paluszki w rączkach policzyć.No właśnie nie wszyscy lekarze chcą się bawić w wróżenie z wyrostka płciowego... Chociaż też chciałabym wiedzieć wcześniej
Przy pierwszym i drugim dziecku od razu na prenatalnych znałam płeć. Mało tego przy synu sama nie miała wątpliwości że to chłopiec a lekarz tym bardziej, zresztą w 16 tc lekarka na zwykłym usg mi to potwierdziła
U nas na odwrót - mąż mówi ze córka a ja czuje że chłopakJak to mówią synek mamusi, córeczka tatusia mój mąż chciałby synka ale ja coś czuje ze będzie dziewczynka
U nas na odwrót - mąż mówi ze córka a ja czuje że chłopakJak to mówią synek mamusi, córeczka tatusia mój mąż chciałby synka ale ja coś czuje ze będzie dziewczynka
To ja ide z Wam dzisiaj dzwoniłam się umówic i też prenatalne mam 26 września26 razem idziemy będzie dobrze !
Misia911
Fanka BB :)
Uf to dobrze ze wszystko w porządku. Przed 16 spojrzałam na zegarek i właśnie o Tobie pomyślałam, że już pewnie jesteś spokojniejszaJestem po wizycie. Dzidzia na szczęście żywa ale znów mam dużego krwiaka ... Tydzień temu nic nie było. Plamienie mogło być przez niego. Lekarz kazał mi się oszczędzać. Leżeć i nic nie dźwigać. A ja i tak do tej pory bardzo się oszczędzam nie wiem skąd te krwiaki się biorą.. to już 3 od początku ciąży. Najważniejsza że moja dzidzia jest teraz doczekać do 26.09 do badania genetycznego, oby bez żadnych innych dolegliwości
KasiaF92
Ja 20 tez się denerwujecie?Ja ide 21 wrzesnia
Misia911
Ja mam 28.09 a 26 urodziny więc tylko pozytywne informacje muszę dostacJa ide 21 wrzesnia
A ja bym chciała synka... bardziej rozczula mnie taki bobas w garniaku niż dziewczynka w różu i tiulach . Ale tak jak ktoś wyżej napisał. Najwazniejsze aby zdrowe
Ja tez 20, tyle ze to dopiero 9 tc bedzie, wiec do prenatalnych dalekoooJa 20 tez się denerwujecie?
reklama
KasiaF92
Ja mam już 11 tc ale tych prenatalnych trochę się boje. 16 września jeszcze wizyta u mojej ginekolog to może trochę stres zejdzieJa tez 20, tyle ze to dopiero 9 tc bedzie, wiec do prenatalnych dalekooo