reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2023

Nie 🥺 nigdy nie miałam problemów z cukrem, glukoza. Jutro idę do mojej prowadzącej, zobaczymy co powie
Mam już wyniki
104 na czczo
119 po godzinie
71 po dwóch godzinach
Twoje wyniki i tak nie są tragiczne. Więc glowa do góry.
Ja czczo miałam 110
A po 2h 300 prawie.
Ale chyba to już podchodzi u Ciebie pod cukrzycę ciążową.

reklama
No niestety 🙄 życie

No właśnie, czyli objawy mogą się rozkręcać, chociaż wolałabym nie 😀 to szybko wizyta, super 😁
Ja do wczoraj ból piersi i delikatne mdłości a od wczoraj tule porcelanę i mdłości takie ze nie wiem czy chce mi się odbić ( to w ciąży od początku co zjem albo wody się napije to odbija mi się ) czy będę wymiotować 🙈 oprócz tego brak sił i samopoczucie do bani.. (8+6 tc)

Ja do wczoraj ból piersi i delikatne mdłości a od wczoraj tule porcelanę i mdłości takie ze nie wiem czy chce mi się odbić ( to w ciąży od początku co zjem albo wody się napije to odbija mi się ) czy będę wymiotować 🙈 oprócz tego brak sił i samopoczucie do bani.. (8+6 tc)
Ojojojojjjjj... współczuję mocno 😭
Ja dziś jadę na granicy przytulania porcelany. 7+0.. oby minęło zanim się zacznie, bo to mnie wykańcza już teraz 😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫

reklama
Do góry