reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2023

Takie juz wieksze:-) 10 i 8 lat, wiec tak tak odbilo mi stwierdzilam, ze jesli nie teraz to juz potem sie swiadomie nie zdecyduje, staralismy sie od listopada 21 ze wzgl na moja syt zawodowa, bardzo chcialam
do czerwca zajsc, ale nie zaszlam. Potem stwierdzilam ze tak mialo byc i ze odpuszczam ha ha ba ja nawet w sierpniu na wakacjach w tamponach latalam
pewna ze okresu dostalam, takze no wariacko i poki co niedowierzam.
O to już takie samodzielniejsze dzieciaki 🙂 fajnie, druga młodość (oczywiście nie sugeruje że jesteście starzy 😁)

A sytuacja w pracy już w porządku?
Tak wam było pisane, że w lipcu się udało

reklama
Jednak wiesz no moze to potrwac znacznie dluzej🙁 kazda z nas zupelnie inaczej to przechodzi. Ale najwazniejsze se przejdzie a na koncu drogi jest cudowny skarb, nagroda🙂
Niestety wiem 🙈😭 mi w sumie pomaga zjedzenie krakersow przed wstaniem rano, ale to tak tylko doraznie na te najgorsze mdłości po przebudzeniu. Bede próbować jesc w trakcie dnia migdały, wody z imbirem probowałam ale ja go nie lubie😬

Jednak wiesz no moze to potrwac znacznie dluzej🙁 kazda z nas zupelnie inaczej to przechodzi. Ale najwazniejsze se przejdzie a na koncu drogi jest cudowny skarb, nagroda🙂
ja dziś 8+0tc, rano wychodzę ledwo żywa z łazienki (wymioty męczą mnie codziennie od 4-5 rano) z retorycznym pytaniem ile jeszcze, na co mój mąż: no jeszcze jakieś pół roku i z górki :D mistrz pocieszania

Niestety wiem 🙈😭 mi w sumie pomaga zjedzenie krakersow przed wstaniem rano, ale to tak tylko doraznie na te najgorsze mdłości po przebudzeniu. Bede próbować jesc w trakcie dnia migdały, wody z imbirem probowałam ale ja go nie lubie😬
Jak jest tak źle to może spróbuj opaski sea bands? Różne mają opinie ale tutaj są baaardzo popularne wśród ciężarnych. One działają na zasadzie akupunktury, uciskają jakiś punkt który odpowiada za mdłości.

Ps. Sorki ze sie wam wcinam 😁

reklama
Do góry