reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2023

Trzymam mocno kciuki ❤️
Ja już bety nie powtarzałam po tych trzech wynikach, chce zrobić przed wizytą na pewno tsh, bo w pierwszej ciąży skoczyło mi do góry i musiałam brać euthyrox, więc chce żeby ginekolog od razu jak coś włączyła.
Ja umowilam się dopiero 6.09., więc liczę już że sytuacja będzie jasna i ❤️ będzie.. Umówiłabym się troszkę wcześniej, ale nie mam pewności czy będziemy na miejscu w tym tygodniu wcześniej, no ale chociaż jak pójdę tego 6 to sytuacja będzie jasna. W pierwszej ciąży byłam w 7t1 i wszystko już ładnie było widać. A Ty kiedy wizyta? Jak się czujesz?
No tak z tsh trzeba kontrolować, w ciąży lubi szaleć 🙈
Ja już też odpuszczam betę. Wystarczy mi 😜

Mam wizytę 30 sierpnia i 1 września. Ale czy pójdę na obie to zależy od tego co zobaczymy na USG. Najbardziej zależy mi żeby pęcherzyk był w macicy.

Czuje się dobrze, oby tak pozostało. Trochę mam mdłości, takie gorsze chwile i odrzuca mnie od nabiału ale ogólnie nie narzekam.

A jak Ty się czujesz? 🙂

reklama
No tak z tsh trzeba kontrolować, w ciąży lubi szaleć 🙈
Ja już też odpuszczam betę. Wystarczy mi 😜

Mam wizytę 30 sierpnia i 1 września. Ale czy pójdę na obie to zależy od tego co zobaczymy na USG. Najbardziej zależy mi żeby pęcherzyk był w macicy.

Czuje się dobrze, oby tak pozostało. Trochę mam mdłości, takie gorsze chwile i odrzuca mnie od nabiału ale ogólnie nie narzekam.

A jak Ty się czujesz? 🙂
Trzymam kciuki w takim razie za wizyty! Oby szybko ten czas do nich zleciał..

Oj znam to uczucie, w pierwszej ciąży najbardziej odrzuciło mnie od mięsa, głównie drobiu i jajek, zwyczajnie mi śmierdziały te rzeczy 😁

Ja ogólnie dobrze, przy Młodym nie da się posiedzieć, czasem czuje podbrzusze, ale nie jest to jakiś mocny ból, a ogólnie w porządku. Czasem też zakręci mi się w głowie czy mnie zemdli, ale nie jest źle. Oby tak zostało 😊

Trzymam kciuki w takim razie za wizyty! Oby szybko ten czas do nich zleciał..

Oj znam to uczucie, w pierwszej ciąży najbardziej odrzuciło mnie od mięsa, głównie drobiu i jajek, zwyczajnie mi śmierdziały te rzeczy 😁

Ja ogólnie dobrze, przy Młodym nie da się posiedzieć, czasem czuje podbrzusze, ale nie jest to jakiś mocny ból, a ogólnie w porządku. Czasem też zakręci mi się w głowie czy mnie zemdli, ale nie jest źle. Oby tak zostało 😊
No oby tak było 🤞
Przy dziecku zapewne nie ma nudy 😁

Szybko zleci, tak sobie wmawiam 😜 ale chciałabym już wiedzieć czy jest w porządku. Pewnie przez najbliższe miesiące ciągle będziemy na coś czekać 🙂

No oby tak było 🤞
Przy dziecku zapewne nie ma nudy 😁

Szybko zleci, tak sobie wmawiam 😜 ale chciałabym już wiedzieć czy jest w porządku. Pewnie przez najbliższe miesiące ciągle będziemy na coś czekać 🙂
Oj przy nim nie ma nudy 😄
w ciąży w sumie trochę bardziej się uspokoiłam, jak już lepiej czułam ruchy, miałam jakieś takie poczucie, że mogę jakoś zareagowac, a do tego czasu jeszcze trochę tygodni..
Wgl nie wiem jak Wy, ale do mnie jeszcze nie do końca chyba dociera, że się udało, że jestem w ciąży i wgl 🤔.

Idę dopiero w sobotę. Nie wiem co z tymi lekarzami, chyba większość na urlopach. W sobotę wg apki będzie 6+6. Ten tydz. Jest dla mnie traumatyczny, bo w straconej ciąży w tym czasie zaczęłam plamić. Teraz zupełnie inaczej się czuje, jestem bardziej spokojna. Oprócz zmęczenia i czasami lekkich mdłości nic mi nie jest.. cycki tylko dają czadu 🙈przy dotyku i zmianie pozycji.
Trzymam mocno kciuki za wizytę, mam nadzieję, że teraz już będzie wszystko dobrze! Do soboty może już jakoś zleci..

Idę dopiero w sobotę. Nie wiem co z tymi lekarzami, chyba większość na urlopach. W sobotę wg apki będzie 6+6. Ten tydz. Jest dla mnie traumatyczny, bo w straconej ciąży w tym czasie zaczęłam plamić. Teraz zupełnie inaczej się czuje, jestem bardziej spokojna. Oprócz zmęczenia i czasami lekkich mdłości nic mi nie jest.. cycki tylko dają czadu 🙈przy dotyku i zmianie pozycji.
O to będzie już ładnie widać i pewnie będzie ♥️
Super

Wiem o co chodzi, też analizuje wszystkie tygodnie, samopoczucie i objawy z poprzednią ciąża 🙄

w ciąży w sumie trochę bardziej się uspokoiłam, jak już lepiej czułam ruchy, miałam jakieś takie poczucie, że mogę jakoś zareagowac, a do tego czasu jeszcze trochę tygodni..
Wgl nie wiem jak Wy, ale do mnie jeszcze nie do końca chyba dociera, że się udało, że jestem w ciąży i wgl 🤔.
To samiutko. W ogóle to do mnie jeszcze nie dociera. Ale mam nadzieje że dotrze jak naprawdę będzie dobrze z rozwojem okruszka.

reklama
Ja też nie do końca ogarniam. Wszystko się szybko wydarzyło, staram się myśleć pozytywnie, ale też nie jaram się za bardzo. Nikomu też jeszcze nie mówiliśmy. Czekam na to USG jak ma zbawienie 😁

Do góry