reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwietniowe mamy 2023

reklama
Czesc:-) Jestem tu nowa, sporo zdazylyscie napisac, musze nadrobic. Teoretycznie termin 16.04, od dwoch dni jest mi tak niedobrze ze nie wiem co poczac ze soba. Wyczekuje wizyty 31.08 i chyba wczesniej niz planowalam bede musiala rozpoczac L4.
Cześć :)
Na mdłości dziewczyny polecają migdały albo leki jakieś z polecenia lekarza

Już niedługo wizyta, pewnie będzie serce widać albo i słychać 🙂

Cześć :)
Na mdłości dziewczyny polecają migdały albo leki jakieś z polecenia lekarza

Już niedługo wizyta, pewnie będzie serce widać albo i słychać 🙂
no wlasnie chcialabym
miec mdlosci… ale to sa nudnosci 24h na dobe, mam wrazenie ze po puszczeniu pawia bylo by lepiej hi hi.
Dodam, ze to moja trzecia ciaza, dwie poprzednie wypisz wymaluj tak samo… takze no do 20 t.c bede marudzic

To samiutko. W ogóle to do mnie jeszcze nie dociera. Ale mam nadzieje że dotrze jak naprawdę będzie dobrze z rozwojem okruszka.
U mnie podobnie. Cały czas taki paradoks 🙈 zresztą ja równo rok temu poroniłam bardzo gwałtownie, teraz dokładnie w rocznicę tego wylądowałam z plamieniem w szpitalu. Mam ciągle jakiś lęk, będę kupować detektor tętna płodu bo mimo, że mnie przed niczym nie uchroni to jak zacznę panikować to może chociaż uspokoi

no wlasnie chcialabym
miec mdlosci… ale to sa nudnosci 24h na dobe, mam wrazenie ze po puszczeniu pawia bylo by lepiej hi hi.
Dodam, ze to moja trzecia ciaza, dwie poprzednie wypisz wymaluj tak samo… takze no do 20 t.c bede marudzic
Mnie mąż kupił takie krople z imbirem dla ciężarnych IMBIFEM w aptece i pomagają.
U mnie już 7+5 i zaczynam czuć się lepiej, mniejsze zmęczenie i mniej mdłości. Mam nadzieję, że tak po prostu być powinno bo organizm przyzwyczaja się do ciąży i to nic złego w tym zanikaniu objawów 😔

Mnie mąż kupił takie krople z imbirem dla ciężarnych IMBIFEM w aptece i pomagają.
U mnie już 7+5 i zaczynam czuć się lepiej, mniejsze zmęczenie i mniej mdłości. Mam nadzieję, że tak po prostu być powinno bo organizm przyzwyczaja się do ciąży i to nic złego w tym zanikaniu objawów 😔
Jako że dzielą nas 3 dni licze ze i u mnie sie poprawi, jak na razie jest dramat... az przykro mi isc spac bo wiem ze od rana do 18/19 znowu bedzie mi niedobrze 🤢

Bardzo współczuję 😢
A dzieciaki w jakim wieku masz?
Takie juz wieksze:-) 10 i 8 lat, wiec tak tak odbilo mi stwierdzilam, ze jesli nie teraz to juz potem sie swiadomie nie zdecyduje, staralismy sie od listopada 21 ze wzgl na moja syt zawodowa, bardzo chcialam
do czerwca zajsc, ale nie zaszlam. Potem stwierdzilam ze tak mialo byc i ze odpuszczam ha ha ba ja nawet w sierpniu na wakacjach w tamponach latalam
pewna ze okresu dostalam, takze no wariacko i poki co niedowierzam.

Spojrze w aptece🙂

reklama
Jako że dzielą nas 3 dni licze ze i u mnie sie poprawi, jak na razie jest dramat... az przykro mi isc spac bo wiem ze od rana do 18/19 znowu bedzie mi niedobrze 🤢
Jednak wiesz no moze to potrwac znacznie dluzej🙁 kazda z nas zupelnie inaczej to przechodzi. Ale najwazniejsze se przejdzie a na koncu drogi jest cudowny skarb, nagroda🙂

Do góry