reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2023

reklama
Gratuluje . U mnie niestety nie jest zbyt fajnie.
Za szybko się cieszyłam dziewczyny . Nie jest dobrze. 3 sierpnia beta 271 robiona 2 dni po spóźnionej @ wczoraj robiłam ponownie i wynik tylko 491 a progesteron 9,40 Lekarz podejrzewa ciąże pozamaciczną 😭 w piątek mam usg aż się boję nigdy nie miałam takiej sytuacji . Kiedyś jak byłam w ciąży robiłam tylko test i lekarz potwierdzał ciąże a teraz te bety ….. stres przez nie tylko .
Kochana trzymam kciuki, żeby nie było tak jak podejrzewa lekarz! 🤗 sama jestem po ciąży pozamacicznej, chociaż U mnie trzeba było niestety usunąć jajowód 🥲 trzymaj się i bądź dobrej myśl❤️
Gratuluje . U mnie niestety nie jest zbyt fajnie.
Za szybko się cieszyłam dziewczyny . Nie jest dobrze. 3 sierpnia beta 271 robiona 2 dni po spóźnionej @ wczoraj robiłam ponownie i wynik tylko 491 a progesteron 9,40 Lekarz podejrzewa ciąże pozamaciczną 😭 w piątek mam usg aż się boję nigdy nie miałam takiej sytuacji . Kiedyś jak byłam w ciąży robiłam tylko test i lekarz potwierdzał ciąże a teraz te bety ….. stres przez nie tylko .

Hallo hallo co tu tak cicho ?!
Powtórzyłam dziś betę, w poniedziałek 469 dziś 1047, wczoraj byłam u ginka, bo nie wytrzymałabym do czwartku☺️
Jest malutki pęcherzyk, kazał dziś właśnie betę zrobić i powiedział, że jak będzie w zakresie 800-1000 to widzimy się 25 sierpnia 😍

Sylwiaks94 witaj ☺️
Ja termin powinnam mieć na pierwszą połowę kwietnia, a, że niestety czeka mnie planowa cesarka 😭😭 to podejrzew, że będzie to marzec ☺️

Też jestem po jedenj cesarce ale jeśli bede mogła bede próbować rodzić naturalnie może tym razem się uda 🥰
Też chciałam , ale lekarz mówi, że dla mnie to by jak najbardziej było lepsze, ale z moimi przypadłościami to może dziecku zaszkodzić , a tego nie chce. Dokładnie będę później dopytywać czemu, co i jak

reklama
Do góry