Piękny wzrost :-) ja jutro idę na betęJa też narazie boje się mówić komukolwiek chociaż sama nie miałam wcześniej żadnych przykrych zdarzeń, jednak historie dziewczyn z tego forum bardzo mnie przed tym hamują. Strach że coś złego może się jeszcze wydarzyć. Za to dziś odebrałam drugi wynik bety. Pierwszy przedwczoraj 778, dziś 2035
reklama
czarnyBez33
Zaciekawiona BB
Nie monitorowalam owulacji więc nie wiem, ale ostatni okres 26.06, cykle regularne po 28dni. Myślę że była koło 9-10.07, miałam książkowy śluz i kłucie jajnika. Ale wiadomo że może być poślizg kilku dniA taka beta w którym dniu po owulacji?
czarnyBez33
Zaciekawiona BB
Powodzenia !Piękny wzrost :-) ja jutro idę na betę
Cześć, planujesz może karmić nadal? I jeżeli chciałabyś odpowiedzieć, to masz zalecone jakieś leki w ciąży?Co ma być to będzie . Ja i tak jestem bardzo szczęśliwa z tego co los mi dał. Właściwie jestem zaskoczona bardzo bo dopiero co wróciłem mi okres po ostatnim porodzie i do tej pory karmie piersią.
Aaaanna
Fanka BB :)
póki co cały czas karmie. Nie widzę powodu żeby odstawić karmienie ( zreszta bylo by to teraz bardzo trudne) . A jeśli o leki chodzi to póki co żadnych poza kwasem foliowym magnezem i witaminami dla ciężarnych póki co nie biorę ale jeszcze nie byłam u ginekologa więc zobaczę co mi powie.Cześć, planujesz może karmić nadal? I jeżeli chciałabyś odpowiedzieć, to masz zalecone jakieś leki w ciąży?
Rozumiem i bardzo dziękuje za odp.póki co cały czas karmie. Nie widzę powodu żeby odstawić karmienie ( zreszta bylo by to teraz bardzo trudne) . A jeśli o leki chodzi to póki co żadnych poza kwasem foliowym magnezem i witaminami dla ciężarnych póki co nie biorę ale jeszcze nie byłam u ginekologa więc zobaczę co mi powie.
Aliseek
Zaangażowana w BB
ja tez karmie dalej córkę (14miesiecy) i nie wiem jak to dalej będzie. Jestem bardzo rozchwiana w tym temacie bo z jednej strony chwilo trwaj, ale czuje, ze ten moment musi nadejść. Nie mam narazie konkretnego planu na to i mam nadzieje, ze nie usłyszę żadnych przeciwwskazań od mojej ginekolog.Cześć, planujesz może karmić nadal? I jeżeli chciałabyś odpowiedzieć, to masz zalecone jakieś leki w ciąży?
Aaaanna
Fanka BB :)
moja ma 20 miesięcy. Karmie ja głównie w nocy i w dzień przy zasypianiu. Podobno w 2 trymestrze produkcja pokarmu się zmniejsza nawet o 70% i większość dzieci sama się odstawia. A jeśli nie to nie ma przeciwskazań w ciąży fizjologicznej do karmienia.ja tez karmie dalej córkę (14miesiecy) i nie wiem jak to dalej będzie. Jestem bardzo rozchwiana w tym temacie bo z jednej strony chwilo trwaj, ale czuje, ze ten moment musi nadejść. Nie mam narazie konkretnego planu na to i mam nadzieje, ze nie usłyszę żadnych przeciwwskazań od mojej ginekolog.
Można nawet karmić razem noworodka i niemowlę razem.
Skurcze macicy wywołane karmieniem nie są mocniejsze od tych w czasie orgazmu więc jeśli można uprawiać sex to karmić też można
reklama
Dziękuje za informacje na razie pytam tak w ramach przygotowania, bo raczej w tym msc.ciąży nie ma. Tylko u mnie sytuacja jest nieco inna, bo ja w poprzedniej ciąży byłam obstawiona masą leków (seksu też 0). Obecnie nadal kp i nie bardzo chciałabym jeszcze z tego rezygnować. Chyba po prostu muszę indywidualnie skonsultować się ze swoim gin.czy leki, które powinnam przyjmować w ciąży nie szkodzą przy karmieniu. Jeszcze raz dziękuje, że podzieliłyście się swoim doświadczeniem
Życzę spokojnych kolejnych 9msc.i szczęśliwego rozwiązania
Życzę spokojnych kolejnych 9msc.i szczęśliwego rozwiązania