reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2023

Dziewczyny a pochwaliłyście się już komuś dobra nowiną prócz partnera czy czekacie na jakiś konkretny moment ? Mój stary wygadał się dziś swojej mamie, mam nadzieję że to nie przyniesie pecha
U mnie wiedzą dwie siostry które wspierały mnie caly czas w okresie starań więc nie moglam ukryć radości ❤

reklama
Ja dziś zapisałam się jednak do innego ginekologa na USG na za tydzień (będzie 6+3) ponieważ w długi weekend jedziemy do mojej rodziny i chciałabym powiedzieć przy okazji (także najpierw na USG się upewnię czy wszystko wygląda OK). Widzimy się osobiście średnio raz na rok i pewnie to ostatni wyjazd w rodzinne strony w ciąży. A tak, to poza mężem i lekarzem rodzinnym (musiałam skonsultować leki) jeszcze nikt nic nie wie.

U nas póki co wiem tylko ja i tatuś. Do pierwszego USG wogole nikogo nie będę informować. A znajomych ewentualnie dopiero po pierwszym trymestrze (mam już za sobą ciążę biochemiczne i wczesne poronienie, tłumaczenie tego wszystkim naokoło to była udręka).
Póki co staram się zachować spokój ale jednak mam gonitwe myśli i bardzo się boję.

U nas póki co wiem tylko ja i tatuś. Do pierwszego USG wogole nikogo nie będę informować. A znajomych ewentualnie dopiero po pierwszym trymestrze (mam już za sobą ciążę biochemiczne i wczesne poronienie, tłumaczenie tego wszystkim naokoło to była udręka).
Póki co staram się zachować spokój ale jednak mam gonitwe myśli i bardzo się boję.
Ja też narazie boje się mówić komukolwiek chociaż sama nie miałam wcześniej żadnych przykrych zdarzeń, jednak historie dziewczyn z tego forum bardzo mnie przed tym hamują. Strach że coś złego może się jeszcze wydarzyć. Za to dziś odebrałam drugi wynik bety. Pierwszy przedwczoraj 778, dziś 2035 😍

reklama
Ja też narazie boje się mówić komukolwiek chociaż sama nie miałam wcześniej żadnych przykrych zdarzeń, jednak historie dziewczyn z tego forum bardzo mnie przed tym hamują. Strach że coś złego może się jeszcze wydarzyć. Za to dziś odebrałam drugi wynik bety. Pierwszy przedwczoraj 778, dziś 2035 😍
A taka beta w którym dniu po owulacji?

Do góry