reklama
daria8809
Fanka BB :)
ja nie widze zadnej drugiej kreski, ale moze kwestia zdjecia?A co myślicie o moim teście?
Gość22
Aktywna w BB
Był robiony dziś rano 6/5 dni przed planowaną miesiączkąja nie widze zadnej drugiej kreski, ale moze kwestia zdjecia?
Kimiko
Moderator
bez sensu się nakręcać, lepiej poczekać i zrobić kolejny za 2-3 dni. Jeśli coś jest na rzeczy to będzie ciemniejsza.Był robiony dziś rano 6/5 dni przed planowaną miesiączką
Kinnia95
Mam nadzieje, bo jak moja Szefowa dowie się, że jestem w ciąży to załamania nerwowego dostanie. Już stękała, że jestem teraz na zwolnieniu a co dopiero jak bym jej dala zaświadczenie o ciąży. Stanowiska mi nie zmieni, bo nie ma na jakie. Obawiam się, że bez uwag się nie obejdzie, gdy wpłynie im l4, ale dla mnie najwaznisze jest maleństwo.Myślę, że to żaden problem. Dźwiganie i ciąża , do tego stres jak to w pracy. Dostaniesz nie martw się.
Ja jestem na zwolnieniu ok. Tydzień, nie było żadnego problemu żebym je dostała
Jeszcze muszę ją poinformować o ciąży. Wiem, że to będzie bardzo nieprzyjemna rozmowa.
Kinnia95
W poprzednim wątku Ci pisałam, że nic tam nie widać. Nie nakręcaj się. Bo stres tylko szkodzi. Zrób na spokojnie w dniu spodziewanej miesiączki, bo prawdopodobnie jest zdecydowanie za wcześnie na test.Był robiony dziś rano 6/5 dni przed planowaną miesiączką
Poczeka i zrób w dniu planowanej miesiączki albo zrób z krwi oznaczenie beta hcg.Był robiony dziś rano 6/5 dni przed planowaną miesiączką
Te testy jak od razu nie pojawi się druga kreska i wyschną to często po czasie pokazują drugą kreskę ale jest to kreska testowa.
No to nie zazdroszcze szefowej.Mam nadzieje, bo jak moja Szefowa dowie się, że jestem w ciąży to załamania nerwowego dostanie. Już stękała, że jestem teraz na zwolnieniu a co dopiero jak bym jej dala zaświadczenie o ciąży. Stanowiska mi nie zmieni, bo nie ma na jakie. Obawiam się, że bez uwag się nie obejdzie, gdy wpłynie im l4, ale dla mnie najwaznisze jest maleństwo.
Jeszcze muszę ją poinformować o ciąży. Wiem, że to będzie bardzo nieprzyjemna rozmowa.
I to kobieta kobiecie...
Kinnia95
Ona po prostu patrzy na to żeby zarobiła. To sklep internetowy. Jest mnóstwo zamówień. Jeśli kogoś nie ma to nerwice ma, bo nie zostaną wysłane wszystkie zamówienia. A, że ja pracuje na magazynie i dziale pakowania przesyłek, to podejrzewam, że usłyszę kilka niemiłych słów, że poszłam sobie na l4 bo przecież ciąża to nie choroba.No to nie zazdroszcze szefowej.
I to kobieta kobiecie...
reklama
Też pracuje w sklepie internetowym i tak samo mamy sajgon z przesyłkami.. ostatnie tygodnie to jakies rekordy idą.. a co sprzedajecie? My akcesoria do lazienek a niedlugo mają przyjść jeszcze umywalki, wiec jednak troche kilo bedzie to ważyć i nie wiem kto to będzie pakowaćOna po prostu patrzy na to żeby zarobiła. To sklep internetowy. Jest mnóstwo zamówień. Jeśli kogoś nie ma to nerwice ma, bo nie zostaną wysłane wszystkie zamówienia. A, że ja pracuje na magazynie i dziale pakowania przesyłek, to podejrzewam, że usłyszę kilka niemiłych słów, że poszłam sobie na l4 bo przecież ciąża to nie choroba.